ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 20. szombat, Konrád, Tivadar napja van. - Holnap Konrád napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Városi gyereknap rekordkísérlettel

2018.05.28. 21:36 Rovat: Közélet
Városi gyereknap rekordkísérlettel

Minden a gyerekekről szólt tegnap az Újvároson. Rengeteg játék, ajándék, sportolási lehetőség és koncert is szórakoztatta a kicsiket és nagyobbakat. A Városi gyereknap idén is a pöttyös jegyében telt, nem csak a dekoráción, a szervezők ruházatán is megmutatkozott mindez. Egész nap rengeteg család látogatott ki a programra. A játékok mellett guinness rekordot is állítottak, 260 méter hosszú palacsintakígyót sütöttek.

Pici lábak gyors léptekben siettek a hinta felé. A legkisebbek éppúgy megtalálták a nekik tetsző játékokat, mint a nagyobbak. A Városi Gyereknapra idén is rengeteg család kilátogatott. A gyerekek többsége már nagyon várta május utolsó vasárnapját.

 

Zsidákovics Anna: - Már kipróbáltunk majdnem mindent. -Milyen játékokon voltál? - Azokon a játékokon, ahol pontokat lehet gyűjteni, azokat még be kell fejeznünk.

 

Zsidákovics Bálint: - Tollas, kézilabda. - Mi mindent szeretnél még kipróbálni itt a Gyereknapon? - Az a leugrósat. - Nagyon vártátok a gyereknapot? - Igen.

 

Felsorolni is nehéz mennyi minden várta a gyerekeket. A színpadon egész nap táncbemutatókat láthatott a közönség, volt arcfestés, kézműves foglalkozás, meseposta, népi fajátszótér körhintával, állatsimogató, solymászbemutató -  és Heges Show is Sőt a szervezők sok-sok ajándékkal is készültek.

 

Détári-Lukács Ágnes, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: - Bevezettünk karszalagot a gyerekeknek. Ez nekünk statisztikailag is fontos, hogy tudjuk mennyien vannak, és ezzel a karszalaggal tombolatárgyakat lehet majd nyerni. Pöttyös ajándékokat lehet majd hazavinni.

 

A gyereknapon idén is a pöttyös dominált. A dekoráció és a szervezők ruhája is piros alapon fehér pöttyös volt és sok kislány is pöttyösbe öltözött. Idén több újdonsággal is kedveskedtek a gyerekeknek.

 

Détári-Lukács Ágnes, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: - A kisebbeknek mindig nagyobb a kínálat, és most idén jobban odafigyelünk a nagyobbakra, ezért csatlakozott Hege is hozzánk és kihozta az óriási játékait, aminél hatalmas az érdeklődés.

 

A gyerekek mellett a felnőttek is szívesen kipróbálták a szabadesést ennél a speciális eszköznél, nagy volt a sorban állás az óriási dartsnál is és a Sportsziget minden állomása nagyon népszerű volt.

 

Pudics Zsolt, szervező, Sportsziget: - 15 sportág van, évről évre egyre több. Tavaly 14 volt, körbemehetnek a gyerekek és pecsételős, kis térképes papírral ki kell próbálniuk minden helyszínen a sportágat és kapnak egy pecsétet.

 

Az idei gyereknap egyik újdonsága volt, hogy guinness rekordkísérletben vett részt Cegléd. A TS Gastro jóvoltából több mint 1500 palacsintát szorgosan sütöttek a lányok egész nap. A palacsintához több mint 500 kiló lisztet és 500 tojás használtak fel. A kísérletben Tv-ből is jól ismert gasztroszakember, Sági Szilárd is részt vett.

 

Sági Szilárd: Nemrégiben még 135 méter volt a rekord, de aztán ezt megdöntötték és 238 méterre vitték, úgyhogy nekünk most 250 méter lenne a terv. Itt van egy 30 méter hosszú asztal, úgyhogy ezen fog kígyózni a palacsintakígyó.

 

A rekordkísérlet síkerült, délután hitelesítették az eredményt. A palacsintákat jóízűen ették a gyerekek, szülők és nagyszülők. A nap végén pedig kihirdették a fotópályázat eredményét, vagyis kiderült ki kapta a legtöbb like-ot, így idén ki lett pöttyország uralkodója.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.232 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28943797 | Ebben a hónapban: 286996 | Ma: 9146 | jelenleg: 14 | Statisztika