ENGLISH DEUTSCH
Ma 2020. szeptember 21. hétfő, Máté napja van. - Holnap Móric napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Mai mozi műsor

17:00 Patkós Irma terem
Téboly

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Ígérem, hogy visszatérek

Jegyfoglalás »

 
19:30 Patkós Irma terem
Tenet

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Az elfeledett herceg

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

HÍREK A MEGYEHÁZÁRÓL

12345678910
oldal:1/27 bejegyzés:10/267

Pest megye ízei címmel gasztronómiai kiadvány jelent meg »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 18. péntek, 12:21
Pest megye ízei címmel gasztronómiai kiadvány jelent meg
A földrajzilag és hagyományaiban is változatos és sokszínű Pest megye gasztronómiai különlegességeiről, kézműves termékeiről és innovációiról készített pillanatfelvételt a most megjelent Pest megyei ízei című kötet. Sokak számára meglepő lehet,

A földrajzilag és hagyományaiban is változatos és sokszínű Pest megye gasztronómiai különlegességeiről, kézműves termékeiről és innovációiról készített pillanatfelvételt a most megjelent Pest megyei ízei című kötet.

Sokak számára meglepő lehet, de vannak kifejezetten Pest megyei településekre, tájakra jellemző ételek, ételkészítési módok, termékek – kezdte a kötet bemutatását Ambrus András felelős szerkesztő. Míg a szintén a Pest Megye Önkormányzatának gondozásában megjelent A töki pompostól a zsencicáig címet viselő füzetben elsősorban népi, nemzetiségi ételek szerepeltek, a mostani kiadvány az ételreceptek mellett alapanyagokat és olyan gasztronómiai vállalkozásokat, ötleteket is bemutat, amelyek Pest megye számára hoztak elismerést, nem egyszer külföldön, emellett sok esetben érdekes történetekkel, információkkal is szolgál a kötet.

A könyv összesen 19 ételt, italt, receptet, gasztronómiai terméket mutat be, és Pest megye csaknem valamennyi tájegységéről válogat. A megye alföldi részeit Cegléd és Ceglédbercel képviseli, a Tápió mentét Tápiószecső, az agglomerációt Fót, Kistarcsa és Vecsés. A Csepel-szigetről több étel, ital is bekerült, így lórévi szerb és szigetújfalui német recept, szigetcsépi bor és szigetszentmiklósi bonbon. A Galga mentéről Acsáról és Hévízgyörkről található ételleírás, míg a Dunakanyarból Nagymaros, a Zsámbéki-medencéből Tök, a Szentendrei-szigetről Tahitótfalu szerepel. Helyet kaptak Pest megye hegyi tájai is: az egykor málnatermesztéséről híres Börzsöny, illetve a Visegrádi-hegység.

Az olvasók megismerhetnek olyan ételeket, amelyeket generációk örökítenek át egymásnak – mutatott rá a szerkesztő -, ilyen például a hévízgyörki gürdös, vagy olyan süteményt - a somlói galuskát -, amely egy fóti cukrászmester fantáziájának és kreativitásának köszönhetően vált világhírűvé, de merész újításokkal is találkozni, például a bonbon vagy a chiliszósz készítése kapcsán. A mostani válogatásban újdonságként különleges vadétel is található, emlékeztetve az olvasókat arra, hogy az elzártabb erdőtömbökben még ma is megtalálható mind az öt hazai nagyvadfaj – tette hozzá Ambrus András.

A kiadvány INNEN tölthető le.

MTI

Kerékpárút épül Dunavarsányban »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 17. csütörtök, 11:34
Kerékpárút épül Dunavarsányban
A „Kerékpárutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” című pályázati kiírás Pest megye célzott fejlesztését szolgáló támogatási program részeként jelent meg. A pályázat keretében lehetőség nyílik a Pest

A „Kerékpárutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén” című pályázati kiírás Pest megye célzott fejlesztését szolgáló támogatási program részeként jelent meg. A pályázat keretében lehetőség nyílik a Pest megyei települési önkormányzatok területén levő újonnan kijelölt kerékpárutak kiépítésére, vagy már meglévő kerékpárutak korszerűsítésére, felújítására a főutak átkelési (belterületi) szakaszain. A pályázati kiírás célja a kerékpározás, mint környezetbarát közlekedési mód terjedésének ösztönzése a lakosság körében és a hivatásforgalmú kerékpáros közlekedés forgalmának a növelése.

Az épülő bicikliút

Magyarország Kormánya döntése értelmében Dunavarsány Önkormányzata 200 millió forint vissza nem térítendő támogatási összeget nyert pályázata megvalósítására, melynek felhasználásával – önkormányzati forrás biztosítása mellett – megépül az évek óta tervezett kisvarsányi és nagyvarsányi településrészt összekötő kerékpárút.

Dunavarsány Város Önkormányzata a Nagyvarsányi utcán a Vasút sortól a Vörösmarty utcáig kerékpáros piktogramok felfestésével kerékpárnyomot, majd a Vörösmarty Mihály utca Búza utca és Liget utca közötti szakaszon útburkolat-szélesítéssel kerékpársávot alakít ki. Kisvarsányból a nagyvarsányi városrész felé tartva, az összekötő út bal oldalán a Nyár utcáig kerékpárút kerül megvalósításra. A Nyár utcától a Bartók Béla utcai óvodáig szintén kerékpárnyom készül majd kerékpáros piktogramok felfestésével. A Bartók Béla utcai szakaszon 10 férőhelyes, nyitott kerékpártároló is megépítésre kerül, valamint közlekedésbiztonsági elemek elhelyezése, megvilágítás, és fásítás is megvalósul a fejlesztéssel érintett szakaszokon.

A beruházás megvalósítására 2020. április 6-án került aláírásra a vállalkozási szerződés a GTE 2020 Konzorciummal.
A beruházás a Pénzügyminisztérium támogatásából valósul meg. A pályázat azonosítószáma: PM_KEREKPARUT_2018/3
Támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatából.

www.pestmegye.hu

Érték és Minőség Nagydíjas lett a Tárogató Hungarikum Koncert »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 15. kedd, 08:43
Érték és Minőség Nagydíjas lett a Tárogató Hungarikum Koncert
1998-ban alapították meg az „Érték és Minőség Nagydíjat”, mely a magyar termékek és szolgáltatások hazai és nemzetközi megjelenését, illetve minőségét ismeri el. A gazdasági életben adományozható egyik legnívósabb elismerés rendkívül

1998-ban alapították meg az „Érték és Minőség Nagydíjat”, mely a magyar termékek és szolgáltatások hazai és nemzetközi megjelenését, illetve minőségét ismeri el. A gazdasági életben adományozható egyik legnívósabb elismerés rendkívül széles spektrumban szólítja meg a határainkon innen és túl élő magyar vállalkozókat. A pályázat útján elnyerhető díjat az Érték és Minőség Nagydíj pályázat Kiírói Tanácsa ítéli oda az arra érdemes személyeknek, cégeknek.

A kiírói tanács tagjai: Diamond Szervezőiroda Bt, a Hajnal Húskombinát Kft, a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt, a Poli-Farbe Vegyipari Kft, a ProfessionCert Kft, valamint a SZÁM-PONT Számítástechnikai és Oktató Központ.

Ebben az évben 39 pályázó nyerhette el a Nagydíjat, illetve ezzel egyidejűleg az Érték és Minőség Nagydíjhoz tartozó védjegyhasználati engedélyt. A díjazottak egy exkluzív, Hollóházi porcelán kupát, valamint magyar-angol nyelvű kitüntető oklevelet vehettek át Farkas Sándor úrtól, az Agrárminisztérium miniszterhelyettesétől, illetve Dr. Latorcai Jánostól, az Országgyűlés alelnökétől, aki egyben a rendezvény fővédnöke is hosszú évek óta. Kiss Károlyné Ildikó, a védjegy alapítója beszédében kiemelte, hogy az elismerés egyben azt is jelenti, hogy birtokosaik kimagasló értéket képviselnek a mai gazdasági, kereskedelmi vagy kulturális életben, kiknek példamutató munkásságuk minden tiszteletet megérdemel.

Terék József átveszi a díjat

2020. szeptember 9-én a Vajdahunyad várában megrendezett díjátadón három Pest megyei vállalkozás, az AGM Beton Zrt. (Monor), a Saint Gobain Hungary Kft. (Pilisvörösvár), illetve Terék József (Hévízgyörk) zenei előadóművész részére ítélték oda a Nagydíjat, illetve a hozzá kapcsolódó védjegyhasználati engedélyt. A díj 23 éves történelme során első alkalommal került előadóművész részére megítélésre az elismerés, melyben számos, Pest megye identitástudatát erősítő saját szerzemény is megtalálható a Tárogató Hungarikum Koncert virtuóz előadási darabjai között.

Az ezévi nyertesekről az alábbi linken keresztül lehet további tájékoztatást kapni:
https://emin.hu/documents/2020/emin_2020_dijatadas_gyoztesek.pdf 

A díjátadóról készült hivatalos fotók az alábbi linken érhetők el: https://emin.hu/sajtoszoba/galeria

Az Érték és Minőség Nagydíjról bővebben: https://emin.hu/

www.pestmegye.hu

Elhunyt Egey Tibor »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 11. péntek, 08:19
Elhunyt Egey Tibor
A Pest Megyei Levéltár korábbi igazgatója, Dr. Egey Tibor 2020. augusztus 19-én hosszan tartó, súlyos betegséget követően életének 84. esztendejében elhunyt. Egey Tibor 1937. január 5-én született Dunakeszin. A Sárospataki

A Pest Megyei Levéltár korábbi igazgatója, Dr. Egey Tibor 2020. augusztus 19-én hosszan tartó, súlyos betegséget követően életének 84. esztendejében elhunyt.

Egey Tibor 1937. január 5-én született Dunakeszin. A Sárospataki Református Kollégium után egyetemi tanulmányait Debrecenben végezte, ahol középiskolai tanári és népművelői képesítést szerzett 1963-ban. Szakmai karrierje a Debreceni Városi Tanács Művelődési Osztályán indult népművelési előadóként, ahol 1963 februárjából a következő esztendő októberéig dolgozott. Fővárosba költözése után előbb a Pest Megyei Tanács Művelődési Osztályán dolgozott 1964-től 1970-ig, majd rövid ideig a budapesti Népművelési Intézetnél állt alkalmazásban. Lakatos Ernő levéltárigazgató 1971. május 1. napjával nevezte ki csoportvezető levéltárossá, majd 1975. május 2-án igazgatóhelyettessé. Egey Tibor levéltári munkája mellett elvégezte az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán a levéltár szakos képzést, amelyről oklevelet 1974-ben szerzett.

A levéltár vezetését 1981. december 15-én vette át Lakatos Ernőtől. Irányítása alatt kezdte meg a levéltár a Pest megyei nemesi közgyűlési jegyzőkönyvek regeszta formában történő közzétételét. Vezetése alatt költözött át a Pest Megyei Levéltár a Pesti Megyeházáról, az aszódi, Üllői úti, és Károly körúti külső raktárakból a mai modern központi épületébe. Egey Tibor 2003. július 31-én vonult nyugállományba.

Pest megye történetének feltárását segítette a Pest Megye Monográfia Közalapítvány kurátoraként és titkáraként 1991 és 2011 között. Igazgató úr nyugdíjba vonulása után rendszeresen részt vett a levéltár életében, levéltári napokon és más rendezvényeken. Jószándékú, szeretetteljes személyisége hiányozni fog mindannyiunknak.
Emléke legyen áldott!

Igazgató úr búcsúztatása 2020. szeptember 24-én déli 12 órakor lesz a Farkasréti temetőben.

www.pestmegye.hu

Megépült a kerékpárút Csomádon »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 10. csütörtök, 16:23
Megépült a kerékpárút Csomádon
Az új bicikliút 1.500 méter hosszan köti össze a központi falu részt a Lestyina településrésszel, valamint biztonságos módon teszi elérhetővé a vasútállomást, segítve ezzel az itt élők mindennapos munkába járását.

Az új bicikliút 1.500 méter hosszan köti össze a központi falu részt a Lestyina településrésszel, valamint biztonságos módon teszi elérhetővé a vasútállomást, segítve ezzel az itt élők mindennapos munkába járását.

A támogatás fő forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Program 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatása. A fejlesztéshez a Pénzügyminisztérium 114,16 millió forintot biztosított, amelyet az önkormányzat 15 millió forint önrésszel egészített ki. A kivitelezést az SKB Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végezte.

Fotó: Csomádi Hírharang

A Pest megyei kerékpárút fejlesztési program keretében megjelent pályázat célja a megyei települési önkormányzatok területén a helyi hivatásforgalmi, közlekedési célú bicikliutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének, illetve a települések kerékpárosbarát fejlesztéseinek támogatása, a megye kerékpáros közlekedési infrastruktúrájának bővítése, a meglévő kerékpárút-hálózatokhoz való csatlakozás biztosítása és a már meglévő elemek hálózatba szervezése volt.

A távlati cél a kerékpározás, mint környezetbarát, fenntartható közlekedési mód ösztönzése a lakosság körében.

www.pestmegye.hu

A Pest Megyei Szlovák Önkormányzat közmeghallgatást tart »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 09. szerda, 09:13
A Pest Megyei Szlovák Önkormányzat közmeghallgatást tart
Ezúton értesítjük Pest megye lakosságát, hogy a Pest Megyei Szlovák Önkormányzat 2020. szeptember 22-én 15 órától közmeghallgatást tart a Megyeházán (1052 Budapest, Városház u. 7.). A közmeghallgatás során az állampolgárok és a megyében

Ezúton értesítjük Pest megye lakosságát, hogy a Pest Megyei Szlovák Önkormányzat 2020. szeptember 22-én 15 órától közmeghallgatást tart a Megyeházán (1052 Budapest, Városház u. 7.).

A közmeghallgatás során az állampolgárok és a megyében érdekelt szervezetek képviselői közérdekű kérdést tehetnek fel és javaslattal fordulhatnak a Pest Megyei Szlovák Önkormányzat tagjai felé.

Gimesiné Szokol Emese sk.
Pest Megyei Szlovák Önkormányzat
elnök

www.pestmegye.hu

Közmeghallgatást tartanak a Pest megyei románok »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 08. kedd, 12:56
Közmeghallgatást tartanak a Pest megyei románok
A Pest Megyei Román Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 19-én (szombaton) 14:00-tól között közmeghallgatást tart a Kispesti Nemzetiségek Házában (1191 Budapest, Áruház köz 2-4.) A közmeghallgatáson az állampolgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű

A Pest Megyei Román Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 19-én (szombaton) 14:00-tól között közmeghallgatást tart a Kispesti Nemzetiségek Házában (1191 Budapest, Áruház köz 2-4.)

A közmeghallgatáson az állampolgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű kérdéseket tehernek fel, illetve közérdekű javaslatokat tehetnek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Dániel Adalbert, elnök

CORPUL DEPUTATILOR AUTOGUVERNĂRII ROMÂNE A JUDEŢULUI PESTA

sambátá, 19 szeptembrie 2020, între orele 14.00 va ţine o AUDIENŢĂ PUBLICĂ la casa naţionalităţilor din kispest (1191 Budapesta, str. Áruház köz, nr. 2-4.)
Cetátenii şí reprezemanţii organizaţiilor locale interesaie îşi vor putea formula la Audienta publică întrebări de interes public şi vor putea avansa propuneri cu astfel de caracter.

Ĭi aşteptăm cu drag pe toţi cei înteresaţi!
Dániel Adalbert presedinte

www.pestmegye.hu

Megújultak Dömsöd utcái »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 03. csütörtök, 14:52
Megújultak Dömsöd utcái
Dömsöd Nagyközség Önkormányzata sikeresen pályázott nyújtott az „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” című kiírásra. A pályázatot a Pénzügyminisztérium

Dömsöd Nagyközség Önkormányzata sikeresen pályázott nyújtott az „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” című kiírásra. A pályázatot a Pénzügyminisztérium írta ki, melynek célja a települések népességmegtartó képességének növelése, a településkép javítása, és a munkahelyek gyorsabb megközelíthetőségének megteremtése, valamint a közúti közlekedés okozta környezetterhelés csökkentése.

Az önkormányzat a tervezett fejlesztés során 3 utca útburkolatának fejlesztését célozta meg: Bucsi köz, Petőfi Sándor utca és Széchenyi István út. Az elnyert 120 961 210 forintos támogatást az önkormányzat 21 321 379 forint önrésszel egészítette ki, így a projekt összköltsége 142 282 589 forint.

Ebből az összegből mintegy 1890 méter szilárd burkolatú önkormányzati belterületi út felújítása és korszerűsítése történt meg. Az útfelújításhoz kapcsolódóan megvalósultak a szikkasztó árkok tisztítása, és közlekedésbiztonsági fejlesztések is. A gyalogosközlekedés javítása érdekében a járda több szakaszon is fejlesztésre került, ezzel megteremtve a biztonságos és fenntartható közlekedés lehetőségét. A projekt részeként 10 db új KRESZ tábla került kihelyezésre és 1 db napelemes sebesség jelző tábla, ami tájékoztatja a gépkocsivezetőket az adott szakaszon mért sebességről.

Összesen 1890 méter út korszerűsítése történt meg

A kivitelezési munkákat Sziget Szilárd Kft. végezte.
Projekt címe: Belterületi utak fejlesztése Dömsöd Nagyközség területén,
Projekt megvalósítási helye: 2344, Dömsöd, Bucsi köz, Petőfi Sándor utca, Széchenyi István út,
A projekt kezdésének dátuma: 2019. 07.15.
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A támogatás összege: 120 961 210 Ft
A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

www.pestmegye.hu

Elkészült a Samsung I. gyár főépületének déli bővítésére vonatkozó lakossági tájékoztató terve »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. szeptember 02. szerda, 11:27
A SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. (2131 Göd, Ipartelep Hrsz.: 6980) a 2000-es években több lépcsőben magvalósuló képcső gyártó üzemet építtetett a tárgyi beruházási területtel szomszédos területre. A képcső gyártó üzem 2014-ben bezárt. 

A SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. (2131 Göd, Ipartelep Hrsz.: 6980) a 2000-es években több lépcsőben magvalósuló képcső gyártó üzemet építtetett a tárgyi beruházási területtel szomszédos területre. A képcső gyártó üzem 2014-ben bezárt. 

2016-ban döntés született arról, hogy a korábbi képcső gyártó üzem területén új lítiumion akkumulátorokat gyártó üzem létesül. A tervezett beruházás megvalósult, 2019-re a próbaüzem lezárult és megkezdődött a piaci ügyfelek kiszolgálása is. A SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. Európában versenytársai előtt vált képessé az elektromobilizációhoz szükséges akkumulátorok európai piacról történő kiszolgálására. A SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. termékei iránti igény a vállalat várakozásait is felülmúlta.

A SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. gödi gyára (2131 Göd, Ipartelep, Hrsz.: 6980) a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 36300/3871-27/2019. ált. számúkatasztrófavédelmi engedélyével működő felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem.

A SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. szeretné a 2131 Göd, Ipartelep, Hrsz.: 6980 telken meglévő főépületét D-i irányban bővíteni, a termelési kapacitás növelése érdekében. Az építmény bővülésével a beruházó elképzelése szerint az elektróda és az aging terület bővül.

Az elkészült biztonsági jelentésben megvizsgálásra került, a főépület D-i irányú bővítését tartalmazó beruházói elképzelés részeként, az új épületnek lesz elektróda részterülete. Az elektróda területen a 219/2011 (X. 20.) Korm. rendelet szerint besorolható veszélyes anyagok jelenléte tervezett. Az új épület ezért veszélyes anyagokkal foglalkozó létesítménynek minősül, ezért az építési engedély köteles létesítmény megépítése katasztrófavédelmi engedély birtokában végezhető.

A tervezett gyártás során felhasználandó alapanyagok egy része veszélyes. A 219/2011 (X.20.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik a katód aktív anyag (NCA), besorolása SEVESO H2, továbbá az akkumulátorgyártáshoz használt elektrolit is SEVESO P5.c. A gyár iparbiztonsági szempontú jogi besorolását a katód aktív anyag mennyisége határozza meg, amelynek jelenlév

Augusztus 28-án ülésezik a közgyűlés »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2020. augusztus 25. kedd, 10:40
Augusztus 28-án ülésezik a közgyűlés
Pest Megye Közgyűlése augusztus 28-án, 10 órakor tartja következő ülését. A közgyűlés legutóbb június 26-án ülésezett. A közgyűlési képviselők a Kossuth Lajos Díszteremben üléseznek Az augusztusi ülés előterjesztései ITT érhetők el. www.pestmegye.hu

Pest Megye Közgyűlése augusztus 28-án, 10 órakor tartja következő ülését. A közgyűlés legutóbb június 26-án ülésezett.

A közgyűlési képviselők a Kossuth Lajos Díszteremben üléseznek

Az augusztusi ülés előterjesztései ITT érhetők el.

www.pestmegye.hu

KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2020. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.096 másodperc alatt készült el. | Copyright 2020 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 14514101 | Ebben a hónapban: 185921 | Ma: 6008 | jelenleg: 3 | Statisztika