ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 28. csütörtök, Gedeon napja van. - Holnap Auguszta napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Közlemény

2020.05.16. 08:46 Rovat: Koronavirus
(A kép illusztráció!/Fotó: Kisfaludi)

Cegléd Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a vonatkozó Kormányrendeletek értelmében a kijárási korlátozás - Budapest kivételével - Magyarország  egész területén 2020. május 18-tól megszűnik.

 

E naptól kezdődően Cegléd városában az alábbi szabályozások lesznek érvényben:

  • A 65. életévét betöltött személy az élelmiszerüzletet, drogériát, gyógyszertárat, gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletet 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben látogathatja. A megjelölt helyeken és időben az ott foglalkoztatottak kivételével kizárólag ezek a személyek tartózkodhatnak.
  • A belvárosi piac esetében érvényben lévő intézkedésekben változás nem történik. A 65. életévüket betöltött személyek továbbra is kizárólag 8.00 óra és 10.00 óra között látogathatják a piacot.
  • A szabadtéri játszótereket, kondiparkokat Kérjük, hogy ezen helyszínek látogatásakor fokozott figyelemmel legyenek egymásra.
  • A strand és a szabadtéri fürdő nyitva tarthat és látogatható.
  • A városban működő valamennyi üzlet a veszélyhelyzet elrendelése előtti nyitvatartási idejében tarthat nyitva, és a vásárlók által látogatható.
  • A vendéglátó üzletek - így különösen az étterem, a szálloda, a kávézó, a cukrászda, a büfé, a presszó - kinyithatnak. Ezen üzletek belső helyiségeiben és külső részeiben (kerthelyiség, terasz) a tartózkodás és a megrendelt étel, ital elfogyasztása   A vendéglátó üzletekben foglalkoztatottak számára a szájat és orrot eltakaró eszköz használata kötelező azokon a területeken , amely a vendégek által látogatható.  A 1,5 méteres védőtávolság megtartásához szükséges feltételek biztosítása a vendéglátó üzlet üzemeltetőjének kötelessége, a védőtávolság betartása minden vendég számára kötelező!
  • A városban működő szálláshelyek fogadhatnak vendéget, a vendégek számára az ott tartózkodás megengedett.
  • A temetések és a vallási közösségek szertartásai megtarthatók.
  • 2020. május 31. napjáig a Hivatalban megrendezésre kerülő polgári házasságkötéseken - a házasulandókat és a tanúikat kivéve - legfeljebb 20 fő vehet részt. 2020. június 1. napjától a házasságkötéseken megjelent személyek számát a házasságkötő terem befogadóképessége limitálja.
  • 2020. június 1. napjától a temetést, valamint a házasságkötést követő családi rendezvény megtartható, ha a résztvevők száma nem haladja meg a 200 főt. A házasságkötés és az azt követő rendezvény ugyanezen naptól kezdve vendéglátó üzletben valamint szálláshelyen is megtartható, és azon zenés szolgáltatás biztosítható. 
  • Szigorú higiénés szabályok és alapelvek betartása mellett fokozatosan újraindulnak a háziorvosi, házi gyermekorvosi, védőnői ellátások, a fogászati alapellátás és szakellátás, a járóbeteg szakellátás és a diagnosztikai ellátások. Ez még nem jelenti a vészhelyzet előtti betegellátási rendhez való visszatérést! Minden ellátási formában törekedni kell továbbra is a távkonzultációval történő ellátásra. A rendelőben történő, személyes találkozással járó vizsgálatokra (előzetesen telefonon, e-mail-en vagy az orvos által meghatározott egyéb elektronikai felületen történt) távkonzultációt követően kerülhet sor időpont egyeztetés után.

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kijárási korlátozás megszűnik, azonban a veszélyhelyzet továbbra is fennáll! A korlátozások feloldását illetően a fokozatosság elvét követjük.

 

A 168/2020. (IV.30.) Korm.rendelet 2.§-a értelmében az előírt 1,5 méteres védőtávolság megtartandó, és az üzletekben, tömegközlekedési eszközökön az orrot, szájat eltakaró eszköz használata kötelező.

 

A szabályok betartását a rendőrség és a közterület-felügyelet ellenőrzi!

 

Kérjük kísérjék figyelemmel a városi honlapon és Cegléd város hivatalos Facebook oldalán megjelenő tájékoztatókat és információkat.

 

Cegléd Város Önkormányzata

Értékelés: 2.5/2
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.230 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28595330 | Ebben a hónapban: 475144 | Ma: 11552 | jelenleg: 9 | Statisztika