ENGLISH DEUTSCH
Ma 2020. február 26. szerda, Edina napja van. - Holnap Ákos, Bátor napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Aktuális programok

Mai mozi műsor

15:45 Huszárik Zoltán terem
Seveled

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Sonic, a sündisznó

Jegyfoglalás »

 
17:30 Huszárik Zoltán terem
Wasp Network - az ellenállók

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Ragadozó madarak (És egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Öngyilkos túra

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
A vágyak szigete

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

"A sikeres folytatásért" - bemutatta jelöltjeit a Fidesz-KDNP pártszövetség

2019.07.18. 14:21 Rovat: Közélet
"A sikeres folytatásért" - bemutatta jelöltjeit a Fidesz-KDNP pártszövetség

Fidesz Ceglédi Szervezete - Sajtóközlemény - Hivatalosan is bemutatta polgármester- és képviselőjelöltjeit a Fidesz-KDNP pártszövetség. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottsága július 2-án a helyi csoportok javaslatát figyelembe véve döntött a térségben induló polgármesterjelöltekről. Ennek alapján a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt Cegléden Takáts Lászlót indítja polgármesternek ősszel a helyhatósági választásokon.

Közös sikerről beszélt Földi László országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP jelöltbemutató sajtótájékoztatóján: a ceglédi családok, a kormány és a városvezetés közösen elért eredményeiről, sikereiről. Elmondta, a folytatásban is ez a hármas egység a siker záloga, az országgyűlési képviselő mögött a kormány, a városvezetés és a ceglédi családok egysége kell, hogy álljon.

A Fidesz-KDNP kormánynak köszönhetően az előző ciklus végén megszabadult Cegléd attól az adósságállománytól, amely teljesen gúzsba kötötte, a kieső uniós források pótlására pedig a megyei kompenzációs pénzek lehetőséget teremtettek a megvalósult és folyamatban vagy előkészítés alatt álló fejlesztésekre.

- Nagyon komoly eredményeket értünk el közösen, de sok még a tennivaló, azonban az év végére Cegléd és térsége a hazai forrásból megépített M4-es gyorsforgalmi út segítségével bekapcsolódik az ország vérkeringésébe. Cegléd szerepe pedig soha nem látott mértékben felértékelődik: Cegléd már nem csak az Alföld Kapuja, hanem a lehetőségek városa is lesz - mondta Földi László.

 

A jelöltek:

Polgármester: Takáts László

1-es választókerület: Hegedüs Ágota; 2-es választókerület: Rimóczi Gábor; 3-as választókerület: Hörömpő Annamária; 4-es választókerület: Klément György; 5-ös választókerület: Imregi Tibor; 6-os választókerület: Károly Ferenc; 7-es választókerület: Tarr Felicián; 8-as választókerület: Takátsné Györe Anett; 9-es választókerület: Kónya Ágnes; 10-es választókerület: dr. Ferenczi Norbert.

Takáts László polgármesterjelölt megerősítette, a sikeres munkát folytatni kívánja, mert példaértékű az együttműködés, amelyet sikerült kialakítani a kormányzattal, a térség országgyűlési képviselőjével, Földi Lászlóval és a megyei önkormányzattal  - Cegléd fejlődéséért. - Szinte teljes egészében elkészült 4-es út, az ipari parkunk kibővült, a helyi vállalkozások egyre erősebbé váltak, amely növeli a város, a térség erejét, megtartóképességét.

A Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program részeként jelentős összeg segítette az önkormányzati- és a gazdasági fejlesztéseket.

Megújultak közútjaink, intézményeink, épületeink, köztereink, a város csapadékvízelvezető-rendszere. Sokat tettünk a város közbiztonságának javításáért is - mondta.

Takáts László kiemelte, minden területen a fejlődés elősegítésére kell törekedni, ezért úgy látja, kizárólag ez az önkormányzati- gazdasági- és vezetői tapasztalattal felvértezett képviselőjelölt-csapat jelenti a biztosítékot arra nézve, hogy a ceglédiekkel, "Önökkel a sikeres folytatásért dolgozzunk az elkövetkező években is".

- Személy szerint pedig azért vállaltam el a jelöltséget, mert beérett az elmúlt öt esztendő munkájának gyümölcse, a város elindult egy olyan úton, amelynek során már világosan látszanak azok a jelek, hogy az elmúlt évtizedek középszerűségéből kilépve sikeres középvárossá válhat Cegléd.

A polgármesterjelölt hangsúlyozta, a közös munka eredménye az is, hogy a város adóbevételei az elmúlt időszakban megduplázódtak. Így a sikerek tevékeny részeseivé váltak a ceglédiek, a családok, a vállalkozók, akiknek nem lehet elégszer megköszönni az elhivatottságot, amelyet az adókötelezettségük teljesítése során tanúsítottak.

Takáts László elmondta, Cegléd elindult egy úton; a város olyan feladatokat lát el, amit a jövőben kormányzati szinten is támogatásra érdemes. Ennek eléréséhez a Ceglédhez hasonló adottságokkal rendelkező középvárosokkal már egyeztetett, zajlik az előkészítési folyamat a közös érdekérvényesítés részleteiről. A program egyébként élvezi a kormányzat támogatását, amelyet Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter tavaszi ceglédi látogatásán megerősített, s a törekvéseket támogatja Földi László országgyűlési képviselő is.

Az ellenzék viszont nem a város sikerében érdekelt, hanem a jelenlegi kormányzat ellen van, és ezzel a ceglédiekkel szemben kíván politizálni, nem a város érdekében. Így az igazi tétje az őszi önkormányzati választásnak az, hogy Cegléd továbbgondolva lehetőségeit, szintet lép, vagy visszasüllyed a középszerűségbe. 

A sajtótájékoztatón elhangzott: a tavalyi országgyűlési képviselő-, és az idei Európai Parlamenti választáson is a ceglédi polgárok a Fidesz-KDNP-t támogatva a folytatás mellett szavaztak.

A siker záloga a helyi önkormányzatok esetében is ez.

 

Hörömpő Annamária, a Fidesz Ceglédi Szervezete elnöke

Földi László, Fidesz választókerületi elnök

Értékelés: 3.18/11
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2019. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.145 másodperc alatt készült el. | Copyright 2020 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 12645421 | Ebben a hónapban: 234076 | Ma: 2105 | jelenleg: 3 | Statisztika