ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 26. péntek, Ervin napja van. - Holnap Zita napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

224 milliós fejlesztés Ceglédbercelen

2018.03.27. 19:20 Rovat: Közélet
224 milliós fejlesztés Ceglédbercelen

Földes utcák kaptak szilárd burkolatot, kicserélték a nyílászárókat az egészségházon és a rendelőn, megújult az idősek háza valamint klimatizálták a művelődési házat-egyebek között ezeket a fejlesztéseket végezték el Ceglédbercelen a kormány támogatásával. A település mintegy 224 millió forintos állami segítséget kapott az utcák valamint az intézmények megújításához. A program ünnepélyes zárásán az önkormányzatokért felelős államtitkár is részt vett.

Ceglédbercelen, a Mély utca eddig szinte járhatatlan volt, főleg esős időben. A saras, földes szakasz mostanra szilárd burkolatot kapott. Az utca leaszfaltozása is része volt azoknak a fejlesztéseknek, amelyeket Bercel az elmúlt két évben végzett állami segítséggel. A település is részesült az adósságkonszolidációs keretből, összesen 224 millió forintból valósultak meg a fejlesztések, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy a berceliek mindennapjait komfortosabbá, kulturáltabbá, kényelmessé tegyék-mondta a program záró ünnepségén a polgármester.

 

Török József, polgármester: - Arra törekedtünk, hogy az egészségügyi intézmények is kapják meg azt ami az egészségügyi ellátáshoz, a dolgozók és a betegek részére megfelelő körülményeket tudjunk biztosítani. A Kossuth utcai egészségháznál nyílászárót cseréltünk, a Pesti úti rendelőnél is ugyanezt végrehajtottuk. Klimatizáltuk mind a várótermet, és a rendelők helyiségeit.

 

Kívül-belül felújították a Idősek házának 100 éves épületét, de a kormányzati támogatásból klímatizálták a Művelődési Házat is, valamint urnafala építettek a temetőben. A polgármester örömmel számolt be róla, hogy nem csak a Mély utca, hanem a Petőfi, Liget, Dobó Katica, Béke utca is új burkolatot kapott.

 

Török József, polgármester: - Hét utcát építettünk meg, ez másfél kilométer volt két éven belül. Öröm az, hogy amit elterveztünk, útalap megerősítést, illetve egy szórt technológiával zárjuk le az utcákat. A lakossági közműfejlesztési hozzájárulással és a képviselőtestület döntésének figyelembevételével illetve a kapott forrás hozzáadásával minden utcát le tudtunk aszfaltozni.

 

A fejlesztési program avatásán az önkormányzatokért felelős államtitkár is részt vett. Pogácsás Tibor elismerőn szólt a ceglédberceliekről, mint fogalmazott: a közösség ereje és a kormány segítsége sikert hozott.

 

Pogácsás Tibor , államtitkár: - Azért lehet jó polgármesterük és azért lehet jó képviselő-testületük, mert maga a település olyan polgárokból, emberekből áll, akik tudják, hogyan kell élni, tudják, érzik a munka értékét, tudják mi kell ahhoz, hogy szorgos munkával, tehetségből, tisztességgel hogyan lehet évről évre előre lépni.

 

Pogácsás Tibor bejelentette: állami segítséggel a Tó és a Tórét utcát is felújítják az elkövetkező hónapokban, így Ceglédbercelnek egyetlen földes utcája sem lesz majd.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.253 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 29045591 | Ebben a hónapban: 388790 | Ma: 2745 | jelenleg: 3 | Statisztika