ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. augusztus 17. péntek, Jácint napja van. - Holnap Ilona napja lesz. Az időjárás most: 26 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Bútorszéfekre gyűjtenek

2018.02.12. 18:13 Rovat: Közélet
Bútorszéfekre gyűjtenek

Bútorszéfekre fordítja a Táncsics Mihály Általános Iskola a hétvégi jótékonysági bál bevételét. A széfekben a gyerekek mobiltelefonjait tárolják majd, mert nagy gondot jelent, hogy a diákok iskolaidőben egymásról előnytelen és gúnyos fotókat készítenek, és feltöltik a facebookra. A hajnalig tartó, jó hangulatú bálon a szülők és a pedagógusok közösen szórakoztak.

A diákok táncos meglepetésműsorával kezdődött a Táncsics Iskola jótékonysági bálja, amelyre idén is sokan váltottak jegyet A rendezvényterem zsúfolásig telt. Az est minden évben remek lehetőség arra, hogy a szülők és a pedagógusok kötetlenül szórakozzanak együtt. A Táncsics Iskola igazgatója, szülői és munkaközössége garancia, hogy jól működő, fejlődői intézmény legyen a Táncsics-mondta a tankerületi központ vezetője. Fodor Gábor emlékeztetett: fenntartóként mindent megtesznek, hogy minél szebb, korszerűbb iskolába járhassanak a gyerekek.

 

Fodor Gábor, tankerületi igazgató: - Tavaly a Népkör utcai épület tetejét is meg tudtuk csinálni, több mint 80 informatikai eszközt kapott az iskola. 40 számítógépet és laptopot. És idén is folytatódnak ezek a fejlesztések, tehát a jó hír ez, hogy a tankerület valóban fenntartóként tud működni.

 

A bál minden évben jótékonysági célt is szolgál. Erről már az iskola igazgatója, Rimóczi Gábor beszélt. Az előző években az iskolai játszótér bővítésére fordították a bevételt, idén pedig bútorszéfekre gyűjtenek. Bútorszéfekre azért van szükség mert a gyerekek iskolaidőben sokat használják a mobiltelefonjukat. És sok esetben nem hasznos céllal.

 

Rimóczi Gábor, igazgató, Táncsics Mihály Általános Iskola: - A probléma akkor kezdett elburjánzani, amikor a gyerekek egymásról fotót készítettek. És sajnos ezt a facebookra fel is tették. Nem tudom hogyan van 14 év alatti gyerekeknek facebook profiljuk, de van. Sorra jelentek meg a majdnem hogy zsaroló képek. Úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk azt a rendszert bevezetni, hogy összeszedjük  telefonokat.

 

A készülékeket az osztálytermekben található bútorszéfekben tárolják majd. A 7-8. évfolyamban már a napokban bevezetik az új rendszert. Szeretnék megvédeni a gyerekeket, hogy ne tegyék ki magukat gúnynak és bántásnak az előnytelen, sok esetben sértő fotók miatt. A széfeket a tombolából befolyt összegből vásárolják meg. Az igazgató az esten köszöntötte egy 60 éves barátságot ápoló közösséget is. És a bál nem bál tánc nélkül, a hajnalig tartó mulatsághoz a talp alá valót a Gríz zenekar szolgáltatta.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.045 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7852227 | Ebben a hónapban: 134676 | Ma: 8660 | jelenleg: 11 | Statisztika