ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. augusztus 17. péntek, Jácint napja van. - Holnap Ilona napja lesz. Az időjárás most: 26 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Újjáalakult a Balesetmegelőzési Bizottság

2018.02.07. 09:58 Rovat: Közélet
Újjáalakult a Balesetmegelőzési Bizottság

Újjáalakult a Balesetmegelőzési Bizottság. Kibővült a létszám, valamint autós iskolákkal és oktatási intézményekkel is kötött együttműködési szerződést a Ceglédi Rendőrkapitányság. Az idei év első egyeztetésén a felmerülő problémákról és a különböző rendezvényekről egyeztettek.

Idén is szeretnének kiemelt figyelmet szentelni a balesetmegelőzésre - mondta Szabó Zoltán rendőrszázados. Ezentúl ezt a feladatot Sós Zsanett végzi. Ő a kapitányságon belül csak ezzel foglalkozik. Őt kell tehát keresni, ha valaki azt szeretné, hogy az iskolákban, munkahelyeken a rendőrség szakembere balesetmegelőzési előadást tartson.

 

SZABÓ ZOLTÁN, r. százados, mb. közlekedésrendészeti osztályvezető: ,,A Balesetmegelőzési Bizottság tavaly újjá alakult, jelentősen kibővültünk, ennek köszönhetően több együttműködési megállapodást is kötöttünk. Itt kiemelném azt, hogy autós oktatókat kértünk fel, akik azért nap mint nap járják a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területét és visszajelzéseket adnak a problémákról. Másrészt önkormányzati képviselőket, iskolaigazgatókat vontunk be a bizottságba, valamint a közútkezelőket, a helyi és az országos közútkezelőt is."

 

Mindezt annak érdekében, hogy minél sokrétűbben és gyorsabban pörögjenek az információk, hatékonyabban tudják megoldani a felmerülő problémákat - mondta a rendőrszázados, aki az idei tervekről is beszámolt.

 

SZABÓ ZOLTÁN, r. százados, mb. közlekedésrendészeti osztályvezető: ,,Heti szinten több oktatást tartunk a helyi oktatási intézményekben, a kresz parkban továbbra is rendelkezésünkre áll a szalétli, amit ki szoktunk használni és itt a hozzá kiegészítve a kresz parkot, ahol nagyon jól tudjuk a kerékpáros közlekedés szituációit gyakorolni. Valamint különböző teszteket tudunk velük kitölteni, már várjuk a jó időt, hogy ott tudjuk megtartani az órákat."

 

Továbbá szeretnék most is megrendezni a tavaly nagy sikernek örvendő Kétkeréken Cegléden elnevezésű programot. De csatlakoznak majd az önkormányzat által szervezett rendezvényekhez, valamint egyéb felkéréseknek is szívesen eleget tesznek  - hangsúlyozta Szabó Zoltán.

 

SZABÓ ZOLTÁN, r. százados, mb. közlekedésrendészeti osztályvezető: ,,Együttműködést kötöttünk Vámos Robival, aki gyerek színezőket készít nekünk, így jobban be tudjuk mutatni a fiataloknak a közlekedési szituációkat. Emellett a Patkós Irma Művészeti Iskolával is kötöttünk együttműködést."

 

A művészeti iskola növendékeit az úgynevezett ,,Piros pajzs" programba vonták be. A diákok a gyalogátkelő helyeknél piros színű esernyőik segítségével hívták fel az autóval közlekedők figyelmét arra, hogy jobban vigyázzanak a gyalogosokra. De az autós iskolákkal kötött együttműködés is fontos, hiszen az oktatók nagyban segítik a rendőrök munkáját.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 4.5/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.133 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7852144 | Ebben a hónapban: 134593 | Ma: 8577 | jelenleg: 11 | Statisztika