ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika napja van. - Holnap Máté napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Mai mozi műsor

16:00 Huszárik Zoltán terem
12 hónap az erdőn

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Macskafogó

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
A kutyám nélkül sehova

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Egy kis szívesség

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Lajkó - Cigány az űrben

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Végállomás: esküvő

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Kiállítás és vásár, elismerések átadásával

2017.10.02. 17:33 Rovat: Közélet
Kiállítás és vásár, elismerések átadásával

Újra kiállítás és vásár keretében mutatkoztak be a Ceglédi Ipartestület tagjai. A most már hagyományos rendezvényen adták át a megyei Korrekt Partner elismeréseket is, de egy megállapodás aláírását is erre a napra időzítették. A Szakképzési centrum, a Bem iskola, a megyei iparkamara és a ceglédi ipartestület közösen igyekszik ezután segíteni a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. És persze a már szakmát tanuló fiatalokat is.

További képek ITT »

A dobverő is ceglédi műhelyben készül, vagyis nem véletlenül indította könnyűzenei produkció az őszi kiállítás és vásárt. A most már hagyományos program megnyitójában a polgármester, Takáts László arról is beszélt, mennyire elengedhetetlen és fontos az ipartestület szerepe abban, hogy megmaradjanak a szakemberek, működjenek a vállalkozások. Utóbbiakat pedig a város is igyekszik segíteni.

 

Takáts László, polgármester:- A városnak az erejét az határozza meg, hogy milyenek az ott élő emberek és milyen gazdasági erő van benne. Azt gondolom, hogy az látszik az elmúlt években, hogy a város törekszik arra, hogy munkát adjon az itt levő vállalkozásoknak és vállalkozóknak, hiszen sok mindent teszünk azért, hogy a város szépüljön, a város fejlődjön. Azt kell mondjam, hogy abba a problémába kezdünk belekerülni, hogy nem azzal van a baj, hogy nem tudunk munkát adni, hanem nincs olyan, aki elvégezze azokat a feladatokat, amiket szeretnénk megcsináltatni.

 

Szükség van az utánpótlásra, a fiatalokra, a szakemberekre, a ceglédi ipartestületnek pedig már most nagy szerepe van abban, hogy a szakma becsülete visszatérjen - mondta a polgármester. A vasárnapi vásárt például a szakmák hete előzte meg.

 

Spindelbauer Attila, elnök Cegléd és Térsége Ipartestülete:- A mai nap különlegessége pedig abban rejlik, hogy az Ipartestületi tagok állítják ki portékáikat, hogy miket készítenek, milyen szolgáltatásaik vannak. Az egyik, a másik pedig, hogy egy Korrekt Partneri díj átadására kerül sor a mai nap folyamán.

 

A Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mindig Érden adja át ezeket az elismeréseket. Idén először azonban Cegléden tartották meg az ünnepélyes átadást.

 

Regősiné Gali Margit: - A kamaránk életében mindig fontos dolog az, hogy a vállalkozásokat segítsük a munkájukban, adjunk egy lehetőséget nekik az elismerésre, a megismerésre. A mostani időkben rengetegszer hallunk arról, hogy vannak fekete listák, vannak elismerések is persze, de olyan, ami a kamaráktól ered nem olyan sok van.

 

Ezt az elismerést most Cegléden Budavári Tibor, Máté Csaba és Toronyai Antal vehette át. De ezen a napon írtak alá egy most született megállapodást is. A Ceglédi Szakképzési Centrum, a Pest Megyei Iparkamara, a Ceglédi Ipartestület és a Bem iskola azt szentesítette aláírásával, hogy együtt segítik a pálya és leginkább szakmaválasztás előtt álló fiatalokat és persze mindazokat, akik már választottak. Az ünnepélyes megnyitó után pedig természetesen megnézhették az érdeklődők a kitelepült mestereket munka közben, vagy éppen vásárolhattak kézműves termékeket és még a gyerekeket is várták kézműves programokkal.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.089 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 8222189 | Ebben a hónapban: 220377 | Ma: 3930 | jelenleg: 10 | Statisztika