ENGLISH DEUTSCH
Ma 2017. november 18. szombat, Jenő napja van. - Holnap Erzsébet napja lesz. Az időjárás most: 4 °Cszitálás, gyenge esőszitálás, gyenge eső

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Mai mozi műsor

15:15 Patkós Irma terem
Űrvihar

Jegyfoglalás »

 
15:30 Huszárik Zoltán terem
Madame

Jegyfoglalás »

 
17:15 Patkós Irma terem
Thor: Ragnarök

Jegyfoglalás »

 
17:30 Huszárik Zoltán terem
Lumiére!

Jegyfoglalás »

 
19:15 Huszárik Zoltán terem
Szárnyas fejvadász 2049

Jegyfoglalás »

 
19:45 Patkós Irma terem
Az Igazság Ligája

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Hír, program, komment

Sikeres konzultáció

2017.05.22. 14:57 Rovat: Közélet
Sikeres konzultáció

A migrációs kérdéséket is tartalmazó konzultáció az eddigi legsikeresebb. Már mintegy másfél millióan küldték vissza az ívet-hangzott el a Nagykőrösön tartott fórumon, amelynek vendége a Fidesz alelnöke volt. Kubatov Gábor úgy fogalmazott: egyértelműen látszik: a magyar emberek saját maguk akarják eldönteni kikkel élnek együtt, kiket fogadjon be az ország. Ezt pedig Brüsszelnek is tudomásul kell vennie.

Teltház volt a konzultációval kapcsolatos fórumon Nagykőrösön. A megjelenteket Földi László köszöntötte. Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: nagyon fontos hogy beszéljünk szabadságunk megvédéséről. Az a tét, hogy nyugodtan, félelem nélkül éljünk továbbra is, vagy sem.

 

Földi László, országgyűlési képviselő: - Tessenek szívesek szétnézni Franciaországban, Németországban, vagy éppen Svájcban vagy éppen Hollandiában, ahol nem biztos hogy egy település ünnepét nyugodtan, békében meg lehet ülni.

 

Robbantások, a nők zaklatása, az életszínvonal csökkenése-egyebek között ezekkel jár, ha befogadjuk a migránsokat-folytatta az országgyűlési képviselő. A fórum vendége, a Fidesz alelnöke, Kubatov Gábor is arról beszélt, fontos hogy hallassunk hangunkat. Igenis el kell mondani véleményünket, erre pedig kiváló lehetőség a hat kérdést tartalmazó konzultációs ív, amelyet már több mint másfél millióan küldtek vissza.

 

Kubatov Gábor, alelnök, FIDESZ: - Úgy látom, hogy az emberek hajlandóak elmondani a véleményüket és abban reménykedem, hogy támogatnak minket. Azért ez egy egészen más helyzet lesz, amikor majd Brüsszelbe az ő támogatásukkal tudunk menni és azt tudjuk mondani, hogy másfél millióan vagy annál többen elmondták véleményüket, az emberek java része pedig támogat minket ebben a kérdésben.

 

A migrációs kérdéseket is tartalmazó kérdőív a kormány eddig legsikeresebb konzultációja-tette hozzá Kubatov Gábor. Az alelnök azt is mondta: szociális, kulturális következményei is lesznek, ha nem emeljük fel szavunkat a bevándorlók ellen.

 

Kubatov Gábor, alelnök, FIDESZ: - Szerintem ez olyan változást hozhat Európa életébe, ha ezt a folyamatot nem állítjuk meg. Európában szabad országok vannak és mindenki ott rontja el a saját életét és sorsát, ahol akarja. Én azt szeretném ha Magyarországon ez nem így lenne és mi magunk dönthetnénk arról, hogy kikkel szeretnénk együttélni, kiket szeretnénk befogadni.

 

A konzultációs ívet még mindig várják-mondta az alelnök. Kubatov Gábor úgy fogalmazott: minél többen küldik vissza,annál erősebb lesz Brüsszelben az érdekérvényesítés.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.048 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 5610326 | Ebben a hónapban: 120293 | Ma: 1688 | jelenleg: 3 | Statisztika