ENGLISH DEUTSCH
Ma 2019. november 13. szerda, Szilvia napja van. - Holnap Aliz napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Mai mozi műsor

15:45 Patkós Irma terem
Terra Willy

Jegyfoglalás »

 
15:45 Huszárik Zoltán terem
Szerelemre kattintva

Jegyfoglalás »

 
17:30 Patkós Irma terem
Múlt karácsony

Jegyfoglalás »

 
17:30 Huszárik Zoltán terem
Drakulics elvtárs

Jegyfoglalás »

 
19:30 Patkós Irma terem
Midway

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Kontroll nélkül

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

IX. Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra

2018.05.30. 13:39 Rovat: Programok
IX. Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra

Június 01-02-03. - A Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Veterán Autós- Motoros Klub immár 16. éve koordinálja vonzáskörzetében a veterán autós- motoros társadalom életét. Kiállításokat, találkozókat szerveznek, közösségi megmozdulásokon vesznek részt. Számtalan helyre hívják tagjaikat, hogy a gyönyörű, veterán-korú járműveikkel színesítsék, emeljék az adott program színvonalát.  Legközelebbi saját rendezvényük a június első hétvégéjére tervezett, kilencedik Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra.

A háromnapos találkozón résztvevő, Magyarország számos településéről 40-50 veterán járművel érkező túrázók nagy része a gyönyörű Bicskás Székely Fogadó és étterem vendégeként fogják ezt a júniusi hétvégét várhatóan felejthetetlen élményekkel gazdagodva eltölteni.

Pénteken délután két órától érkeznek a résztvevők. Szabadprogram, majd a vendéglátók este hét órától cigányzenés vacsorával várják a túrázókat és a vendégeket. Este egy Holt-Tisza parti sétával, esetleg egy Szolnok városi kiruccanással készülhetnek a másnapi Túrára.

A veterán járművekkel szombaton reggel nyolc órakor indulnak percenként a Túra résztvevői.

-Első állomás a Tiszajenői Motormúzeum, ahol Péli Tibor tulajdonos jóvoltából fél kilenctől várhatóan két órán keresztül lehet találkozni a játékos feladatokat teljesítő résztvevőkkel.

-A következő túraállomás a Kutyakaparó, valamikori betyárcsárda. A túrázók a Petőfi Sándor által is megénekelt helyszínen szintén számot adnak bizonyos, előre el nem árulható ismeretekről. Itt várhatóan fél tíz és fél tizenkettő között tartózkodnak a veterán autósok, motorosok.  

-A harmadik állomáshely Nagykőrösön a Cifrakert, ahol a gyönyörű környezetben természetismereti feladatokat kapnak a versenyben résztvevők.

Fél tizenegy és fél egy között találkozhatnak az arra látogatók a túrázókkal és járműveikkel.

-A negyedik állomáshely a Bognár Gokart Pálya, ahol veterán járműveikkel ügyességi feladatot teljesítenek a versenyzők, várhatóan tizenegy és délután egy óra között.

-A következő állomáshely Csemő. Dr. Lakos Roland Polgármester Úr jóvoltából a túrázók megebédelnek, és amíg ebédjüket töltik, déltől kettőig, itt is meg lehet csodálni a szebbnél-szebb öreg autót és motort.

-Az ötödik túraállomás Cegléd, ahol Kármán Sándor vezetésével megtekintik a Dobmúzeumot, majd a Szabadság téren játékos feladatot kapnak a túrázók a ceglédi Tourinform segítőkész kollégáitól. Ezen a helyszínen egy és három óra között látható a túrázó csapat.

-A hatodik állomáshely Abony főtere. Itt is érdekes, látványos feladatot kell megoldaniuk a versenyzőknek. Kettő és négy óra között fognak a veterán járművek itt tartózkodni.

-Hetedik etap a szolnoki RepTár. A Repülőgép Múzeumban is értékes időtöltésben lesz részük a túrázóknak három és öt óra között éppúgy, mint az arra járó, veterán járművekre kíváncsi látogatóknak.

-Innen a Tiszai Hajósok terét ejtik útba fél négy és fél hat között, majd irány a szálláshely, a Bicskás Székely Fogadó, ahol este hét óráig kipihenhetik az út kellemes fáradalmait. Az esti, népi táncosok előadásával színesített műsoros gálavacsora koronázza meg a szombati programot.

Vasárnap délelőtt 9 órától igazi látványosságnak ígérkezik Szolnokon, a Tiszai Hajósok terén megrendezésre kerülő Veteránjármű Kiállítás. A hagyományokhoz híven az Olajbányász Fúvószenekar játékával, majd Hevesi Tamás művész úr előadásával színesített program keretében, a Túrázók feladatmegoldó értékelése lesz. Délben Szalai Ferenc Polgármester Úr adja át a díjakat.

Délután egy- két óra táján a veterán autósok és motorosok elindulnak hazafelé azzal a sok-sok élménnyel gazdagodva, mellyel jó hírét vihetik Szolnoknak, és a túrán érintett településeknek.

A Szervezők köszönik a rendezvény támogatóinak a segítséget, és minden helyszínre szeretettel várják az érdeklődő gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, és mindenkit, aki szeretné megcsodálni elődeink alkotta, de a résztvevők által megőrzött, vagy restaurált, gyönyörű, veteránkorú automobilt, motorbiciklit.

 

Veterán üdvözlettel: Lukács Alajos, titkár

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2019. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.594 másodperc alatt készült el. | Copyright 2019 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 11917440 | Ebben a hónapban: 82201 | Ma: 1170 | jelenleg: 3 | Statisztika