ENGLISH DEUTSCH
Ma 2020. július 7. kedd, Appolónia napja van. - Holnap Ellák napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Süss fel Nap, a strandolóknak!

2020.06.11. 08:34 Rovat: Közélet
Fotók: Kőhalmi Dezső

A koronavírus-járvány miatti rendelkezések a 12 hektáron elterülő, 5 milliárdos vagyont képviselő ceglédi termálfürdő mindennapjaira is rányomták a bélyegüket március 18-a óta. A veszélyhelyzet miatt a működésükben bekövetkezett és bekövetkező változásokról kérdeztem az ügyvezető igazgató Szűcs Ádámot.

- Milyen anyagi, személyi következményei vannak a teljes, illetve szakaszos zárva tartásnak és mit csináltak a kényszerszünet idején?

- A központi rendelkezések miatt március 18-án becsuktuk a kaput. Átálltunk a 6 órás műszakra, amit április 1-étől négyórásra csökkentettünk. A munkavállalóink munkaidejének 8 órásra történő visszaállítása augusztus 1-ével megtörténik, akkora jár le a csökkentett munkaidős kormányzati támogatás. A három havi bevételkiesésünkből származó likviditási problémáink áthidalására 20 millió forint támogatást kaptunk önkormányzattól, szeptember 15-ei határidejű visszafizetési kötelezettséggel. A zárvatartás alatt sem tétlenkedtünk. Elvégeztük az éves karbantartási munkálatokat, festettünk, takarítottunk, parkosítottunk, gondoztuk a bokrokat, fákat és a pázsitot. Két, már a korábban megkezdett beruházást pedig befejeztünk. Jelentős részét beépítettük a főépület karzatának, ahol kialakítottunk három új kezelőhelyiséget és egy új orvosi rendelőt. Továbbá újra burkoltuk a szabadtéri gyermekmedencét. Nagy örömömre szolgál, hogy az átmenetileg jelentősen csökkentett fizetések miatt senki sem hagyta el a fürdő állományát.

- Hogyan alakult, illetve alakul a fokozatos nyitás?

- Május harmincadikán a hétvégékre megnyitottuk a szabadtéri medencéinket, a termál és az Aqua park kivételével. Nem igazán kedvezett az eddig eltelt két vasárnapon az időjárás a strandolás fanjainak. Mégis sokan eljöttek, volt olyan család, aki Budapestről érkezett. Jó volt látni a fürdőzés, pihenés örömeit élvező, mosolygó arcokat. Hagyományainkhoz híven a tanévzárás után, június 13-án, szombaton reggel 9-kor nyit az Aqua park, és megszűnnek a zárvatartási napok. Amennyiben a szigorú rendelkezések tovább enyhülnek, akkor június 19-én megnyitjuk a fedett medencéket és a szabadtéri termál-medencét, valamint a szaunákat, s remélem engedélyezik az éjszakai fürdőzést is.

Süss fel Nap, a strandolóknak!
Szeretnénk továbbá július 1-ével ismét megkezdeni a gyógykezeléseket. Akiknek márciusban félbeszakadtak a gyógykezelései, azok folytathatják azokat. Az étterem a büfék és az üzletek is ugrásra készen, feltöltött árukészlettel várják a teljeskörű nyitást. Sajnos a 200 főre korlátozott szabadtéri rendezvényeket nekünk nem érdemes megrendezni. Amennyiben feloldják ezt a korlátozást, akkor is kétséges, hogy hipp-hopp sikerülne valami ütős programot szervezni ilyen rövid idő alatt.

- Néhány mondatot a kempingről…

- A kemping a járványtól függetlenül működik. Egyre jobban telik az előjegyzési naptárjuk. Június közepétől várható iskola tábor, osztálykirándulás és egyre több a magán megrendelés.

Kőhalmi Dezső

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2020. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.177 másodperc alatt készült el. | Copyright 2020 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 13756938 | Ebben a hónapban: 38784 | Ma: 3421 | jelenleg: 5 | Statisztika