ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 28. csütörtök, Gedeon napja van. - Holnap Auguszta napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

A birkózók is újra kezdik

2020.05.10. 18:59 Rovat: Sport
A birkózók is újra kezdik

A Ceglédi VSE Birkózó Szakosztálya értesíti a versenyzőket és szülőket, hogy az edzéseket 2020. május 11-én hétfőn újra indítja.

 

Idézzük a birkózók közleményét.

 

Csak központi edzéseket tartunk, amely a CVSE sportpálya melletti birkózó teremnél történik. Minden edzésre kinti felszerelés is hozzatok!

 

Hétfőtől - péntekig minden nap az alábbiak szerint:
diák - serdülő - kadet korosztály 16 - 17:30-ig.
junior - felnőtt korosztály 18 - 19:30-ig.

 

A CVSE Birkózó Szakosztálya az MBSZ által kiadott ajánlásokon felül ( http://birkozoszov.hu/…/mbsz-ajanlas-birkozo-edzesek-tartas… ) az alábbi szabályokat vezeti be:

1. Az edzéseken csak az a versenyző vehet részt, aki az egyszer kitöltendő Tájékoztatót az első edzés előtt az edzőnek leadja, valamint a Nyilatkozatot az adott hét első edzésén kitöltve és aláírva szintén az edzőnek leadja. Felhívjuk a szülők és a versenyzők figyelmét, hogy a fenti dokumentumok későbbi leadására nincs lehetőség! Akik a dokumentumokat nem tudják otthon letölteni és kinyomtatni, azok az edzéshelyszínén az edzőktől átvehetik és kitöltés után részt vehetnek az edzésen!
2. A szülők csak a CVSE sporttelep kapujáig hozhatják a gyerekeket, az edzés ideje alatt nem tartózkodhatnak a Birkózó Terem és a sporttelep területén.
3. A versenyzők és edzők a Birkózó teremben elhelyezett kézfertőtlenítőt edzésre érkezés és onnan távozás előtt valamint edzés közben a teremből ki és belépéskor köteles használni.
4. A versenyzők minden edzésen csak frissen mosott tiszta felszerelésben vehetnek részt. Akinek nincs megfelelő számú meze az edzésekre azok tiszta rövidnadrágban és pólóban is részt vehetnek az edzéseken.
5. Az edzőteremben és az öltözőkben semmilyen edzőfelszerelés és tisztálkodó felszerelés nem tartható bent. Mindenki köteles edzés után haza vinni! Az ottmaradt holmik összegyűjtésre, elzárásra és megsemmisítésre kerülnek.
Kérünk minden szülőt és versenyzőt a fenti szabályok szigorú betartására a fertőzések megelőzése és az edzések megtarthatása érdekében!!!

Nyilatkozat: http://birkozoszov.hu/…/Sz…/nyilatkozat-edzeshez-covid19.pdf

Tájékoztató: http://birkozoszov.hu/…/Sz…/tajekoztato-edzeshez-covid19.pdf

CVSE Birkózó Szakosztálya!


Magyar Birkózó Szövetség a következő ajánlásokkal járul hozzá az edzések újraindításához:
1. A következő hetekben lehetőleg kerüljük a fizikai kontaktust, az edzéseken elsősorban erőnléti és állóképességi gyakorlatokat végezzenek a gyerekek.
2. Mindenkivel ajánlott aláíratni a mellékelt tájékoztatót, mely alapján a saját felelősség terhe alatt vesz részt a gyermek (kiskorúaknál: szülői aláírás) a tréningeken. Ezt ajánlott megőrizni a későbbiek folyamán is.
3. Mindenkivel ajánlott heti rendszerességgel kitölteni a mellékelt Nyilatkozatot ("Epidemiológiai kérdőív") is, amely magába foglalja az ajánlott napi kétszeri testhőmérséklet mérést. Ezt a birkózó, vagy kiskorúak esetén a szülő méri és dokumentálja.
4. Minden sportoló érvényes sportorvosi engedéllyel (alkalmas / versenyezhet) rendelkezzen.
5. Szőnyegmunka esetén, ajánlott ugyanazokkal (maximum 3) az edzőpartnerekkel végezni az edzéseket a járványügyi intézkedések feloldásáig.
6. A szőnyegen a párok távolságának legalább 5 méternek kell lennie.
7. Az edzések után a lehető leghamarabb el kell hagyni az edzés helyszínét, kerülni kell a közelséget az edzésen és az öltözőben is a fenti edzőpartnereken kívül.
8. Ajánlott az edzések résztvevőinek, hogy családján (otthona) és az edzésen kívül máshova közösségbe ne járjon a járványügyi intézkedéseket betartva.
9. Különös figyelmet fordítsunk a kézmosásra, saját edzőruha és kulacs használatára, lehetőség szerint az otthoni fürdésre és a sporteszközök tisztítására.
10. A 65 évnél idősebb edzőket, munkatársakat továbbra is fokozatosan óvjuk, lehetőleg mentesítsük.
11. Lehetőség szerint ügyelünk kézfertőtlenítők elhelyezésére, azok használatára hívjuk fel a gyermekek figyelmét; Amennyiben lehetséges a cipővédő (lábzsák) biztosítása akkor ennek használatára is sarkalljuk a sportolókat
12. Rendszeresen tisztítsuk és fertőtlenítsük a szőnyegfelületet.
13. Kérünk minden edzőt és egyesületet, hogy a birkózáson kívüli edzéseket (konditerem, futás), megfelelő távolságtartással végezzék.
14. Birkózó versenyeket az UWW szabálya szerint június 30.-ig nem lehet tartani. Amennyiben ez a szabály feloldódik, a szövetség szakmai bizottsága elkészíti az esetlegesen megtartandó versenyek lebonyolítási rendjét és módosítja a versenynaptárt.

Az MBSZ által kiadott ajánlás az alábbi linken elérhető valamint a nyilatkozat és tájékoztató letölthető: http://birkozoszov.hu/…/mbsz-ajanlas-birkozo-edzesek-tartas…

- Forrás: Pap Attila Facebook -

Értékelés: 0/0
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.286 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28602703 | Ebben a hónapban: 482517 | Ma: 18925 | jelenleg: 6 | Statisztika