ENGLISH DEUTSCH
Ma 2020. május 26. kedd, Fülöp napja van. - Holnap Hella napja lesz.

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Polgármesteri tájékoztató

2020.04.16. 11:37 Rovat: Közélet
Polgármesteri tájékoztató

"Ezúton szeretném megköszönni a város lakosságának, hogy méltósággal és türelemmel jutott túl a húsvéti ünnepeken. Ez a felelőségteljes magatartás is hozzájárult ahhoz, hogy még mindig nincs - hivatalosan, teszttel igazolt - koronavírus fertőzésben szenvedő beteg a városban. A karanténban lévők száma folyamatosan változik (jelenleg 36 fő), hisz még mindig sokan térnek haza külföldről és esetükben automatikus a karanténba helyezés. Viszont nagyon sokan kikerültek már onnan." - kezdte közösségi oldalán közzétett beszámolóját dr. Csáky András.

 

"Egy személy esetében rendeltek el zárlatot, mert fertőzött személlyel érintkezett, de nem beteg. A fertőzött személy az előzőekből következően nem Ceglédi. A kedvező helyzet fenntartása érdekében továbbra is kérem az előírások betartását.

 

- Az elmúlt napokban a sajtóban központi helyet foglalt el a különböző időseket gondozó intézményekben kialakult járvány. Ezzel kapcsolatban mind az Országos Tisztifőorvos, mind az Emberi Erőforrások Minisztériuma határozatot, illetve útmutatást adott ki. Tegnapi nap látogatást tettem a Bajcsy Zs. úti idősek otthonában és az intézményvezetővel áttekintettük, hogy az előírásoknak meg tudnak-e felelni, és hogy mire van szükségük. Megnyugvással vettem tudomásul, elkészült az intézmény izolációs terve, továbbá létrehozták a COVID-19 fertőzések megelőzésével és az esetleges járvánnyal összefüggő feladatokért felelős csoportot. Kéz- és felületfertőtlenitő szerek, egyéni védőeszközök rendelkezésre állnak, beszerzésük folyamatos, bár néha a kereskedelmi készletek hiánya miatt akadozik. Ezúton is köszönöm az Intézmény dolgozóinak áldozatos munkáját.

 

- Szintén a híradásokból tudhatjuk, hogy naponta milliószámra érkeznek az országba szájmaszkok. Szamos megkeresés érkezett a hivatalhoz, hogy a lakosságot lássuk el maszkokkal. Az önkormányzat ezekből a maszkokból egy darabot nem kap. Az elmúlt hetekben Kínából (korábbi kvázi testvérvárosi kapcsolat alapján) kapott a város 5000 maszkot. Akkor az alapellátó orvosok, óvodák, bölcsődék, idősotthon stb. részére kiosztásra került a szállítmány.

 

- Egy másik internetes portálon kérdés hangzott el azzal kapcsolatban, hogy mi van a VÉDA kapuval. Információnk szerint az un. SpeedCam kamera tesztelése sikeresen lezárult. Január 24-én levelet írtam az Országos Rendőr-Főkapitányság vezetőjének, melyben többek között hozzájárulását kértem -a múlt év novemberi egyeztetések alapján - a Kossuth Ferenc utcai mérőpont kialakításához. Választ még nem kaptunk, feltehetően a veszélyhelyzet miatt. Még egy kicsit várok és ismételten megkeresem.

 

Hölgyeim és Uraim! Kérem bátran keressenek kérdéseikkel, javaslataikkal az e-mail címemen (polgarmester@cegledph.hu). Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra."

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2020. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.166 másodperc alatt készült el. | Copyright 2020 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 13463626 | Ebben a hónapban: 183188 | Ma: 5061 | jelenleg: 2 | Statisztika