ENGLISH DEUTSCH
Ma 2020. április 6. hétfő, Vilmos, Bíborka napja van. - Holnap Herman napja lesz.

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

További támogatást kér Földi László

2020.02.26. 10:49 Rovat: Közélet
(Fotó: korábbi felvétel / MTI)

További kormányzati támogatást kér az M4-es út projektjének folytatásához Földi László országgyűlési képviselő. A Parlamentben a napirend előtti felszólalásában úgy fogalmazott: egyebek mellett szükség lenne Abonynál a 3119 jelű csomópontnál, egy az M4-esre vezető útra. Továbbá beszélt arról is, hogy reményei szerint a térségi útépítés továbbra is kormányzati prioritás marad, és az út a jövőben Abonyt, Szolnokot és az országhatárt is eléri majd.

"Aki utat épít, az jövőt épít, és egyúttal azt bizonyítja, hogy hisz is abban a jövőben. Ez az út pedig már nemcsak a jövőt, hanem a jelent is képviseli. Országgyűlési képviselőként első felszólalásom is az M4-ről szólt és ez volt a címe: M4 a jövő útja.

 

Az M4-es gyorsforgalmi út megépítése Cegléd és a Dél-Pest megyei térség számára régi célunk volt. Én mint a térség országgyűlési képviselője az elmúlt évtizedben több ízben felszólaltam a Parlamentben és lobbiztam a beruházás érdekében, de bevittem az M4 ügyét mindenhová, ahol esélye volt arra, hogy előre mozdítsam.

 

A térség összes lakója és vállalkozása nevében országgyűlési képviselőként köszönetet mondok a kormánynak, hogy erre a kiemelt fontosságú beruházásra hazai forrást biztosított.

 

A felszólalásom tárgyát képező beruházás húsz település összesen 80 ezer állampolgárának életét érinti közvetlenül, de a tápiómenti térség számára kulcsfontosságú. Éppen ezért tisztelettel kérek további támogatást a projekt fontos kiegészítéséhez.

 

Az Abony irányában folytatott M4 esetében a 3119 jelű csomópontban az M4-es útra történő ráhajtás lehetőségének megteremtése még nem megoldott, de szükséges.

 

Javaslatunk az Újszilvás-Abony átívelő csomóponthoz, amit Czerván György és Petrányi Csaba Újszilvás polgármestere is támogat: A csomópont egyrészt megvalósítható a kialakítandó pihenőhelyeken keresztül, másrészt a 3119-es és 3122-es utak és a szervizűt összekötésével. Ez költséghatékonysági szempontból is optimális megoldásnak ígérkezik.

 

Továbbá jelzem, hogy ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott Abony Önkormányzata, annak érdekében, hogy megóvja a várost a környezeti és forgalmi terheléstől, illetve Tápiómente térsége, amelynek lakói és vállalkozásai is igénylik ezt a csomópontot.

 

Egyúttal kifejezem reményemet - minden helybéli polgár reményét -, hogy a térségi útépítés továbbra is kormányzati prioritás marad, és az út a jövőben Abonyt, Szolnokot, végső soron pedig az országhatárt is eléri majd."

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2019. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.162 másodperc alatt készült el. | Copyright 2020 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 13095800 | Ebben a hónapban: 47916 | Ma: 23 | jelenleg: 2 | Statisztika