ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 28. csütörtök, Gedeon napja van. - Holnap Auguszta napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Indul a Cápák pontvadászata

2021.01.28. 13:26 Rovat: Sport
Indul a Cápák pontvadászata

A covid miatt kesze-kusza ősz után január eleje óta minden korosztályában javában folyik a felkészülés a tavaszi verseny sorozatra a Ceglédi Kék Cápák Sportegyesületnél, sőt a felnőtt csapat január 28-án, az ifisták pedig 31-én már bajnoki meccset játszanak Abonyban. Az Se vezetője és az edzők értékelése.

Pudics Zsolt Se vezető: - Nagyon nehéz időszakot élünk meg. Októberben megkezdődött a csarnok felújítása, ezért  új helyszíneken kellene edzenünk, de a járvány miatt több termet nem is használhatunk, így konkrétan méretes pálya nélkül készülnek  a csapatok. Ennek ellenére a felnőtt, az ifi és a serdülő korosztályunk is a dobogón töltötte a téli szünetet, ami ilyen körülmények között bravúrosnak mondható. Egyik gyerek csapatunknál sincs létszám hiány, de az U9-nél látványos a csökkenés, mert nem tudtunk bejutni az iskolákba az elsősökhöz, ahogy minden tanévkezdetkor szoktunk. Kitartást kérek minden sportolónktól, hozzátartozóiktól az edzőinktől és a szurkolóinktól! Remélhetőleg hamarosan véget ér a járvány, jövőre pedig birtokba vehetjük a csodaszép új sportcsarnokunkat és egy új fejezet kezdődik a Ceglédi Kék Cápák történelmében. Csütörtökön a felnőttek, vasárnap pedig az ifisták kezdik meg az elmaradt bajnoki meccsek pótlását, majd elindul a többi csapatunk tavaszi sorozata is. Bizakodva várjuk a mérkőzéseket, mert minden olyan korosztályban, ahol bajnoki tabella van, szeretnénk a dobogón végezni a szezon zárásakor. Tovább erősödött a felnőtt keretünk, ugyanis visszatért Földi Mónika. Bízom benne, hogy hamarosan kinyílhatnak a zártkapuk és sok örömöt szerzünk majd szurkolóinknak.

 

Jakab László a felnőtt csapat edzője: - Az ősz a járvány miatt a nehézségekről szólt minden csapat számára és sajnos minket sem került el. A sportcsarnok felújítása ráadásul plusz terheket hozott. A lányok küzdeni tudása és küzdeni akarása sok mérkőzés nehéz percein túllendítette a csapatot, ahol leginkább a szív diadalmaskodott. Összességében meg vagyok elégedve a lányok teljesítményével. Minden meccsen esélyünk volt pontot szerezni. Három vereségből kétszer egy góllal maradtunk csak alul. Remélem, hogy a tavasz nyugodtabb lesz, mert mindenki beleszokik abba, hogy ez a szezon ilyen lesz a koronavírus miatt, de be kell látnunk, hogy a szükséges edzés nélkül nem lehet játszani. Az eredményeink és a játéktudásunk azt mutatja, hogy reálisan töltöttük a téli szünetet a dobogón és remélem ott is tudunk maradni a bajnokság végéig.

 

Almási László az ifi csapat edzője: - Nehéz volt az ifi csapat ősze, mivel a játékosok egy része a serdülőben, a másik része pedig már a felnőtteknél számítanak alapembernek, így az ifjúsági mérkőzéseken általában már egy, de van, aki két meccset is a háta mögött tudhatott. A lányok nagyon sokat fejlődtek technikailag és taktikailag is, óriási felelősségtudattal játszanak a mérkőzéseken. Az ősz folyamán 7 mérkőzést tudtunk lejátszani, amelyből 6-ot sikerült megnyernünk, ez figyelemre méltó! Kezdetben a védekezésünkben sokszor felütötte a fejét a koncentráció hiánya, viszont ez egyre kevésbé tapasztalható. Ha ezen a területen továbbra is javuló tendenciát tudunk mutatni, akkor sikeres tavaszra számíthatunk. Véleményem szerint, ebben a korosztályban is elérhető a dobogó legfelső foka, és biztos vagyok abban, hogy a lányok is minden erejükkel azon lesznek, hogy ez sikerüljön.

 

Almási László a serdülő csapat edzője: - Az ősz folyamán majdnem az összes mérkőzésünket le tudtuk játszani, csupán két mérkőzésünk került halasztásra. A 9 mérkőzésünkből 8-at sikerült abszolválnunk, viszont az egyetlen vereségünk beárnyékolja kicsit az őszi teljesítményünket. Nem a vereség miatt vagyunk csalódottak a lányokkal, hanem az azon a mérkőzésünkön mutatott játékunk miatt. Sajnos ezáltal már nem csak a mi kezünkben van a bajnokság megnyerése, ez az, ami bosszant minket. Az egész őszünkre elmondhatjuk, hogy maximális küzdelemmel, csapatként vettük az akadályokat, sokat fejlődtek a lányok. A kapusteljesítményünk és a védekezésünk dicsérendő volt. A támadásban mutatott játékunk se volt rossz, viszont itt még tanuljuk azt, hogy mit, miért és hogyan kell csinálni annak érdekében, hogy nagy(obb) eséllyel, eredményesen tudjuk befejezni az akcióinkat. Úgy gondolom, hogy sikeres őszt tudhatunk magunk mögött, amihez nagyban hozzájárult a nyári felkészülés és a Balatoni edzőtábor is. Büszke vagyok a csapatra, és hatalmas köszönettel tartozom feléjük, amiért profikat meghazudtoló módon vették a vírushelyzettel és az edzőváltással járó akadályokat. A bajnoki cím eléréséről nem mondtunk le ,harcolni fogunk az aranyért.

 

Urbán László az U14 csapat edzője: - 2020 őszi szezonját nem az átlagos módon éltük meg, de szerencsére tudtunk edzeni és így nem volt olyan nagy problémánk. A edzéseken rendkívül jól dolgoztak a lányok és sokan hatalmasat fejlődtek. A mérkőzések hullámzó teljesítményeket hoztak, de ezt a légkört ( stresszt ) is szokni kell. Alapvetően elégedett vagyok a hozzáállással, sok energiát tesznek bele a lányok ami miatt folyamatos a fejlődés és ezt a fejlődést szeretném tovább vinni a tavaszi szezonban is.

 

Tóth Adrien az U12 csapat edzője: - Nagyon örültem, hogy idén ősztől az U12-es csapat irányítását megkaptam. Próbáltam minél jobban Őket motiválni, annak ellenére, hogy ebben a korosztályba sokan még csak most kerültek fel a kevés meccset játszó U10-es csapatból. Nyár végén részt vettünk egy nagyszerű balatoni edzőtáborban, Balatonlellén, ami jó kis csapatépítő volt, illetve már ott fel tudtam mérni, hogy ki milyen szinten áll. Ősz elején még szerencsére tudtunk nagypályán edzeni, de aztán sajnos a vírus, valamint a csarnok újítása nem kedvezett nekünk, így az edzéseink már nem szabvány pályán zajlottak tovább. Ez nagyban megnehezítette a felkészülésünket. Ennek ellenére látom a fejlődést a lányokon, kezdik megérezni és megérteni a csapatszellem lényegét, illetve technikailag is ügyesednek. Az akadályok ellenére bízom benne, hogy 2021-ben is tovább fejlődnek a lányok, mind technikailag, mint taktikailag és még jobban kialakul bennük az egymásért és a csapatért való harciszellem.

 

Szilágyi József az U10 csapat edzője: - Nagyon vártam hogy elkezdhessem a lányokkal a munkát, hiszen nagyon kíváncsi voltam milyen velük dolgozni. A hallottak alapján egy nagyon jó társaságra számítottam , ami hamar be is bizonyosodott már az első edzésektől kezdve. Heti két edzéssel tudtunk felkészülni a mérkőzésekre , de sajnos a vírushelyzet miatt csak egy fordulóra jutottunk el. Ami öröm az ürömben az, hogy a lányok ezen az egy fordulón is nagyon oda tették magukat, és látszik hogy szeretnek kézilabdázni és az edzések folyamán egyre ügyesebbek. Bízom abban, hogy a tavaszi szezont is ebben a morálban tudjuk végig csinálni és több mérkőzésre fogunk tudni eljutni, hiszen ezért edzünk. összességében elégedett vagyok az őszi szezonnal minden szempontból, és remélem az edzéseken mutatott lelkesedés ugyan ilyen tud maradni továbbra is!

 

Keszthelyiné Tóth Ildikó az U9 csapat edzője: - Sajnos a járvány miatt nem tudtunk eljutni a gyerekekhez az iskolákba, ezért az évek óta  megszokott nagy létszámhoz képest idén ősszel kevesebb gyerekkel tudtunk edzeni. Ennek a korosztálynak nincs bajnoksága, a  hivatalos, de az eredményt nem számoló mérkőzések majd februárban indulnak. A célunk, hogy ebben az évben is minél több ügyes kislány szeresse meg a kézilabda sportot.

 

Szöveg: pézsé

Fotó: Kisfaludi István

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.258 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28605181 | Ebben a hónapban: 484995 | Ma: 21403 | jelenleg: 3 | Statisztika