ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 16. kedd, Csongor napja van. - Holnap Rudolf napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Újabb üzlet - újabb munkahelyek

2020.12.10. 18:59 Rovat: Közélet
Aldi áruház megnyitó (2020.12.10.)
Több mint 50 új munkahely jött létre azzal, hogy új üzletet nyitott Cegléden az egyik legnagyobb üzletlánc. A legújabb üzlet megnyitóján Cegléd polgármestere úgy fogalmazott: a munkahelyteremtés mellett az is nagyon fontos, hogy a város kiemelt részén alakítottak ki kulturált, szép területet, épületet.
 
(Fotó: Szokolai Attila)

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

 

 

 

KÉRDÉSEK:

  1. Miért döntöttek úgy, hogy újabb áruházat nyitnak Cegléden?
  2. Miért választották ezt a helyszínt?
  3. Lesz-e változás a kínálatban a Pesti úti áruházhoz viszonyítva?
  4. Mikor várható a nyitás? 
  5. Hogyan és mennyire kell alkalmazkodni egy Ceglédhez hasonló város igényeihez?
  6. Hány munkahelyet teremt az új üzletnyitás?

VÁLASZ:

  1. Szeretnénk még többet nyújtani a ceglédi és környékbeli vásárlóknak. Az ALDI-nak eleve célja, hogy Magyarországon minél több vásárló számára tegye elérhetővé kiváló minőségű sajátmárkás kínálatát folyamatosan alacsony áron, illetve folyamatosan figyeljük a felénk jelentkező vásárlói elvárásokat. Mindezeket figyelembe véve, a ceglédi és környékbeli vásárlók igényeinek is eleget téve döntöttünk úgy, hogy újabb üzletet nyitunk Cegléden, a Mozdony utcában, ahol egy korábban is élelmiszerüzletként működő ingatlant újítottunk fel. A felújítást követően egy minden elemében megújult épületben ALDI áruház nyílik meg a régi üzlet helyén.

  2. Az első ceglédi, a Pesti úton található, Ceglédbercel felé eső ALDI elsősorban a gépkocsival érkező vásárlók számára jelent kényelmes és gyors bevásárlási lehetőséget. Szerettük volna ugyanezt a magas színvonalú szolgáltatást a belvárosban, a gyalogosan, kerékpárral vagy tömegközlekedéssel közlekedők számára is elérhetővé tenni, ezért is nyitjuk meg második üzletünket a Mozdony utcában, így a vásárlók már két ALDI-üzlet közül választhatnak. A két áruház jól kiegészíti majd egymást, hiszen a szintén nagy parkolóval rendelkező Mozdony utcai, központi fekvésű üzlet a buszpályaudvar és vasútállomás közelsége még több vásárlónak lehet ideális választás. A kerékpárral érkezőket például fedett biciklitároló várja. A felújítás egyik fontos következménye, hogy a Mozdony utcai üzletünk korábban elhanyagolt épülete kívül-belül megújult úgy, hogy megtartotta az ingatlan értékes építészeti elemeit, és a teljesen új, 96 férőhelyes parkoló, a helyreállított bekötőút, illetve a szintén új, fásított zöldterület jelentősen javítja a belvárosban a városképet.

  3. Az ALDI országosan egységes, jellemzően sajátmárkás termékekből álló kínálatot biztosít vásárlói számára, így a két ceglédi üzletünk kínálata sem fog eltérni egymástól. A ceglédi és környékbeli vásárlók mintegy 1800 árucikkből álló szortimentből választhatnak, amelynek ráadásul több mint fele magyar beszállítóktól származik. A sertés- és szárnyashús kategóriában szinte valamennyi termék magyar forrásból érkezik, míg a zöldség-gyümölcs esetében főszezonban akár a kínálat 80%-át is hazai termelők biztosítják.

  4. Az ALDI második ceglédi üzlete 2020. december 10-én nyílik meg és a nyitás alkalmából számos akció várja a vásárlókat a készlet erejéig.

  5. Az ALDI új üzletei nyitásakor figyel arra, hogy áruházai bármely vásárlói szegmens számára egyszerűen és könnyen elérhetők legyenek. Cegléd esetében ez az áruházaink optimális elhelyezkedésének kiválasztását jelentette, hiszen a két üzlet révén a város külső vonzáskörzetéből, vagy a környező településekről autóval, vagy a város belső részéből gyalogosan érkezők számára is könnyen elérhető már az ALDI választéka. Az ALDI országosan egységes termékkínálatot nyújt valamennyi üzletében, így a ceglédi vásárlók is biztosak lehetnek abban, hogy ugyanazokat a termékeket tudják ugyanazon az áron megvásárolni, mint az ország bármely más pontján található ALDI üzletben.

  6. Ceglédi beruházásunk révén mintegy 20 új kereskedelmi munkahelyet hozunk létre a városban, és a korábban itt üzemelő áruház több munkatársát is átvettük, így összesen mintegy 40 főnek biztosítunk kiemelkedő juttatások mellett munka- és karrierlehetőséget a városban.
Értékelés: 5/3
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.274 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28890576 | Ebben a hónapban: 233775 | Ma: 10196 | jelenleg: 5 | Statisztika