ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 29. péntek, Auguszta napja van. - Holnap Zalán napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

195 országban lesz látható a Tour de Hongrie!

2018.08.06. 10:20 Rovat: Sport
195 országban lesz látható a Tour de Hongrie!

Az idei Magyar Kerékpáros Körverseny eseményeit hat kontinens 195 országában láthatják a sportot kedvelő tévénézők, mindez a Tour de Hongrie-t szervező Vuelta Sportiroda, illetve a Tour de France, a Dakar Rally és számos nagy nemzetközi esemény mögött álló Amaury Sport Organization (A.S.O.) együttműködésének köszönhető.

A labdarúgó világbajnokság után a világ második legnézettebb televíziós eseményét, a Tour de France-t 2,6 milliárd tévénéző követte, a világszerte rendkívül népszerű sportág kedvelői augusztus 14-től Magyarországra figyelnek majd.

"Ez a siker minden előzetes várakozásunkat túlszárnyalja - mondta Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője. - Ezt a fantasztikus ugrást az tette lehetővé, hogy a Magyar Kormány tavaly óta kiemelt eseményként kezeli a Magyar Körversenyt, sportértéke mellett a turizmus fellendítésére gyakorolt hatása miatt is. És az, hogy jól sáfárkodtunk a ránk bízott lehetőséggel, nem álltunk meg a kötelező elvárások teljesítésénél. Támogatóink két fontos elvárást fogalmaztak meg: az egyik az, hogy a Tour de Hongrie 2018-ban már első kategóriás versenyként szerepeljen a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség naptárában (így minden eddiginél erősebb mezőny érkezik Magyarországra), illetve az esemény bekerüljön az Eurosport programjába."

 

"Azt hiszem, a kitűzött célokat sikerült jelentősen túlszárnyalnunk. Felkerestük a Tour de France szervezőjét, az A.S.O-t, amely egyedülálló kapcsolatrendszerrel bír a nemzetközi televíziós csatornák körében, és amint a számokból látszik, igazán kitett magáért az elmúlt hónapokban. Felvettük a kapcsolatot olyan nemzetközi cégekkel, amelyeknek gyakorlatuk van országúti kerékpárversenyek magas színvonalú filmezésében - folytatta a főszervező. - Az elmúlt egy év intenzív előkészítő munkával telt a médiacsapat számára, a Magyar Televízió és a spanyol International Sports Broadcasting munkatársai több közös egyeztetésen, pályabejáráson vannak túl. Az adás nemzetközi koprodukcióban készül, magyar, spanyol, holland, francia és szlovén szakemberek segítségével, összesen csaknem száz fős televíziós stáb dolgozik majd a versenyen."

A főszervező köszönetet mondott az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkárságának, a Magyar Turisztikai Ügynökségnek, a Tour de Hongrie útvonalában szereplő rajt- és célvárosoknak, a támogatóknak és a rendezésben közreműködő szervezeteknek.

Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos is reagált erre a hírre: "A Tour de Hongrie nem csupán egy kerékpárverseny. A világ számos országában a nemzetközi körversenyeket arra is használják, hogy a tévénézőknek megmutassák az ország tájait, természeti értékeit. Nincs ez másként a Magyar Körverseny esetében sem. Ezzel a lépéssel, hosszú távon óriási lehetőséghez jutott a verseny szervezőbizottsága, hiszen a következő években azok a városok, amelyek az útvonalban szerepelnek, előre kalkulálhatnak azzal, hogy a magyar tévénézők mellett világszerte milliók találkoznak az ott készült képekkel.

Külön gratulálok a szervezőknek! Óriási eredménynek tartom, hogy a világ nagyobbik felén figyelemmel lehet kísérni a körversenyt, Magyarország szépségeit, tájait. Biztos vagyok abban, hogy a Tour de Hongrie hozzá fog járulni a magyar idegenforgalom fellendítéséhez, és sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy ellátogassanak Magyarországra, akár kerékpárral akár a nélkül."

Részletek a Tour de Hongrie közvetítéseiről: KLIKK IDE!

A legnagyobb magyar kerékpárverseny, a Tour de Hongrie augusztus 14-én kedden Siófokon prológgal rajtol, a nemzetközi mezőny a Balatonalmádi, Keszthely, Velence, Székesfehérvár, Cegléd, Hajdúszoboszló, Karcag, Miskolc, útvonalon hat versenynap alatt, tíz megyét érintve 865 kilométert tesz meg a kazincbarcikai befutóig. Ebben az évben 20 csapat kapott meghívót, minden együttes hét kerékpárossal állhat rajthoz a Magyar Körversenyen.

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.236 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28607441 | Ebben a hónapban: 487255 | Ma: 399 | jelenleg: 5 | Statisztika