ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 25. csütörtök, Márk napja van. - Holnap Ervin napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Labdarúgás: Vácon sem sikerült pontot szerezni

2019.03.06. 18:32 Rovat: Sport
Labdarúgás: Vácon sem sikerült pontot szerezni

Hétközi mérkőzésen látogattunk Vácra, ahol Nagy Tibor volt csapata ellen kellett volna pontot, vagy pontokat szereznünk. Kőházi Ádám tudósítása:

Jól kezdtük a mérkőzést, az első lehetőség előttünk adódott, de Rétyi kapu elé érkező passzát a védők kaparintották meg. Negyedóra elteltével Fejes szabadrúgása után Pallagi fejelt kapu mellé. A két helyzetünk között egy gyengécske távoli lövés volt a hazaiak részéről.

A 23. percben aztán a semmiből megszerezte a vezetést a Vác. Egy bedobás után valahogy középre gyömöszölték a labdát, ahol az érkező Sóron a kapunkba talált. 1:0

Nem sokkal a gól után a legtöbb gólunkat szerző Oldal Tibort is elveszítettük, miután egy komolyabb medvepuszit kapott és le kellett cserélni. Az első félidőben aktívabbnak tűnő bal oldalunkról a csere után pár perccel újabb veszélyes akciót vezettünk. De Farkas remek beadása két védőn is megpattant, így a bent érkező játékosaink nem érhették el, a labda pedig szögletre pattant. A szöglet után Varjas fejelte el a labdát a talán jobb helyzetben érkező Kárász elől, de így is nem sokkal ment fölé a labda.

Továbbra is mi maradtunk támadásban. Ugyan egy eladott labda után Mursitsnak nagyot kellett védenie, de a kontrából Földi került nagy helyzetbe, ahol a kapus védeni tudta a nem jól sikerült lövést. Majd Fejes adott be többször egymás után életveszélyesen a bal oldalról, az utolsó próbálkozásnál kifejelt labdát Preklet nagyszerűen rúgta kapura, a hazaiak kapusa pedig bravúrral ütötte ki a játékszert a léc alól.

A félidő vége előtt Szilágyi csapott le egy labdára, lefutotta a védőjét, majd a tizenhatoshoz érve elesett, a síp néma maradt. Szilágyi azonban a földön fekve Rétyi elé tudta kotorni a labdát, akinek a lövése elakadt egy védő lábában. Nagy lehetőség volt ez is, de nem tudtunk ebből sem gólt szerezni, így egy gólos hátrányba ért véget az első játékrész.

Rögtön a második félidő elején Szilágyi nagyszerűen cselezte be magát a jobb oldalról a kapu elé, majd átlöbbölte a labdát a hosszú oldalra, de sajnos ott nem érkezett senki, így nem lett helyzet az ígéretes lehetőségből. Ennek ellenére sajnos a második félidőt nem kezdtük jól, az 51. percben egy közeli fejesnél Mursits remek védésére volt szükség, majd egy védőnk lábáról pattant szögletre egy veszélyes lövés.

A folytatásban a mezőnyben zajlott a játék, egyik kapu előtt sem alakultak ki helyzetek. A 68. percben jegyezhettünk fel újra ceglédi lehetőséget, akkor Varjas kotorta kapura a labdát, de nem volt benne erő, így a kapus könnyedén védte. Nem sokkal később ismét Pallagi fejelhetett ígéretes helyzetben és bár ez már kapura ment, de sajnos pont a kapus kezei közé.

Az utolsó negyed órában már nem igazán sikerült eljutnunk a Vác kapujáig, de ez a hazai csapatnak sem jött össze. Egyedüli kivétel volt a 78. perc, amikor egy szabadrúgásunk után nem sokkal a saját kapujuk mellé fejelt egy védő. Az ebből következő szögletnél Preklet fejelte kapura a labdát, amit kiöklözött a hazai kapus, majd az ismét a kapu irányába fejelt labdát a kapu torkából rúgták ki a hazai játékosok.

Ennél a helyzetnél és az egész mérkőzésen nem jött össze a gólszerzés, a szerencse is elkerülte a csapatot és ismét egy olyan mérkőzésen vesztettünk három pontot, ahol legalább egyet megérdemeltünk volna.

Folytatás vasárnap hazai pályán a Dorog ellen.


Kezdőcsapat:
Mursits - Kárász, Pallagi, Preklet, Farkas - Sigér, Fejes - Oldal, Szilágyi, Rétyi - Földi

Cserék:
Oldal helyett Varjas
Szilágyi helyett Csirmaz
Fejes helyett Póti 

Értékelés: 3/2
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.224 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 29041750 | Ebben a hónapban: 384949 | Ma: 16255 | jelenleg: 2 | Statisztika