ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 18. csütörtök, Andrea napja van. - Holnap Emma napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Jövőre is eljön Alberto Contador csapata!

2018.12.07. 15:46 Rovat: Sport
Jövőre is eljön Alberto Contador csapata!

"2019-ben ismételten a terveink között szerepel, hogy részt vegyünk a Magyar Körversenyen" - jelentette ki a kétszeres Giro d’Italia-győztes Ivan Basso, az átalakuló Kometa Cycling Team sportmenedzsere.

Megszületett a Kometa Cycling Team, amely négy magyar tehetségnek ad lehetőséget, hogy részt vehessen az Alberto Contador és Ivan Basso által alapított csapat edzőtáborában - áll a Faster Promotion csütörtöki sajtóközleményében, amely így folytatódik: - Megerősödik a Kometa és az Alberto Contador Alapítvány közötti kapcsolat: 2019-ben a vállalat lesz a fő támogatója a spanyol kerékpáros legenda nevét viselő szervezet sportprojektjeinek.

 

Január 1-jétől a Kometa Cycling Team lesz a neve a kontinentális csapatnak, amely tíz győzelemmel debütált ebben a szezonon (ezek egyikét a Tour de Hongrie során, a székesfehérvári befutónál érte el Matteo Moschetti). Ezzel a lépéssel a Giacomo Pedranzini által vezetett agrár-élelmiszeripari vállalat megerősíti jelenlétét a kerékpározásban, a Trek-Segafredo mellett, amely a 2017-es Giro d’Italián debütált. A márka üzenete az aktív életstílus ösztönzése a sporton keresztül, melynek a jó táplálkozás lényeges kiegészítője.

 

"Nagy elégedettséggel tölt el minket, hogy évről évre egyre erősebben kötődünk az Alberto Contador Alapítvány kerékpáros projektjeihez, beleértve a kerékpáros iskolát, a junior csapatot, az U23-as, a kontinentális csapatot és a ‘Bicis par la vida’ kezdeményezést. Az együttműködés az elkötelezettség és a felelősség közös értékein alapul és együtt törekszünk a folyamatos előre lépésre" - kommentálta Giacomo Pedranzini, a Kometa vezérigazgatója.

Alberto Contador, a projekt megálmodója így vélekedik: "Ez jó hír, hogy a Kometa az első számú szponzorunk. Mi teljes mértékben tudunk azonosulni a vállalat által képviselt értékekkel. Biztos vagyok benne, hogy ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlődjön az a fajta munkamódszer amiben mi hiszünk. Ez a fejlődés erősíti a projektet, optimizmussal tölt el minket és még jobban előtérbe kerül az egészséges ambíció."

 

A spanyol bejegyzésű UCI kontinentális alakulat emellett továbbra is számít a Valtellina és további új, fontos szponzorok támogatására, akik az elmúlt évek során folyamatosan erősítették a projektet.

A kontinentális csapat sportmenedzsere, Ivan Basso így folytatta: "Nagyon hálás vagyok a Pedranzini és a Ruffini családnak, a kaposvári közösségnek és a Kometa menedzsmentjének, akik mindig hittek bennünk, az általunk képviselt társadalmi üzenetben, és a professzionális sportteljesítményben. A Tour de Hongrie során már szembesültünk vele, hogy rengeteg a magyar tehetség. Az edzőtábor keretein belül szeretnénk megnézni a magyar fiatalokat, hogyan dolgoznak a csapatunkkal. 2019-ben ismételten a terveink között szerepel, hogy részt vegyünk a Magyar Körversenyen, és nem titkolt célunk, hogy szeretnénk, ha magyar kerékpár tehetségek is csatlakoznának a csapatunkhoz."

 

Spanyolországban, az Oliva Nova Beach&Golf Resort december 11. és 20. között fogadja az Alberto Contador Alapítvány kontinentális sportprojektjének csapatait. A Kometa Cycling Team tagjai egy intenzív edzőtáborra érkeznek, ahol megkezdődik a felkészülés a következő szezonra.

 

A Kometa Cycling Team négy magyar - korábbi és jelenlegi DKSI-s - fiatalt is meghívott az edzőtáborába, hogy lehetőséget adjon nekik a bizonyításra. Szőllősi Ferenc, Mészáros Ábel, Varga Bálint és Kiss Hunor Máté végig ott lesz a dél-spanyolországi edzőtáborban, ahol megmutathatja rátermettségét. A magyar kerékpársport szempontjából ez igazán sikeres lezárása lesz az évnek, hiszen egy generációból négy fő is eljut a legendák által vezetett csapat edzőtáborába.

 

A jövő évi Tour de Hongrie 2019. június 11-én kezdődik majd, az UCI 2.1-es kategóriájú nemzetközi verseny mezőnye június 16-án ér célba. Az érintett városokat és a viadal útvonalát a közeljövőben ismertetik majd az esemény szervezői.

Értékelés: 5/3
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.251 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28918284 | Ebben a hónapban: 261483 | Ma: 12871 | jelenleg: 2 | Statisztika