ENGLISH DEUTSCH
Ma 2019. március 18. hétfő, Sándor napja van. - Holnap József napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

20:00 Patkós Irma terem
Családi bunyó

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Labdarúgás: hiába az előny, újabb vereség

2018.10.08. 15:22 Rovat: Sport
Labdarúgás: hiába az előny, újabb vereség

A válogatott szünet előtti utolsó mérkőzését játszotta a csapat a Kazincbarcika ellen Albertirsán vasárnap délután. Kőházi Ádám tudósítása:

Ismerjük a KBSC játékát, így várható volt, hogy küzdelmes, harcos mérkőzés elé nézünk. Az első félidő maximálisan így is telt, számtalan szabálytalansággal, sárga lapokkal. Egy ilyen szabálytalanság után még a mérkőzés elején a 10. percben kaptunk büntetőt. Az esetnél Csirmazt ugrattuk ki, aki egyedül futhatott volna a kapussal szemben, de a védő visszarántotta, amiért sárga lap és büntető járt. A tizenegyest pedig értékesítette leggólerősebb játékosunk Oldal Tibor.

A gól után feljebb tolta védelmét a vendég csapat, a játék inkább a mi térfelünkön zajlott, de ez remek lehetőséget adhatott az ellentámadásoknak. Egy ilyen után Ágoston jól ugratta volna ki Oldalt, de a kapus megelőzte a támadónkat. Centiken múlott csak, hogy Tibi vigye el a labdát.

A félidő közepén ismét harciasabb lett a játék képe és sorra jöttek a szabálytalanságok és ebből a pontrúgások. Helyzetek nem igazán alakultak ki egy-egy lövést leszámítva, de ezek nem okoztak komoly feladatot a kapusoknak. A 37. percben aztán a vendégek is büntetőt kaptak, amit Lukács Raymond a kapunkba lőtt, 1:1, a szünetig már nem történt változás az eredményben.

A szünetben mindkét vezetőedző cserélt egyet, nálunk Oldal helyére Asztalos érkezett. A második játékrész borzalmasan kezdődött a számunkra, a 47. percben egy távoli szabadrúgás után a felívelt labdát a hosszú odalról fejelte át a vendég játékos a másik kapufához, ahol Lukács Raymond érkezett és megszerezte a vezetést a Kazincbarcikának.

A folytatásban a vendég csapat inkább az eredmény tartására rendezkedett be, a támadásokat nem erőltették, ápolni való barcikai játékos viszont mindig akadt a pályán. Nagyjából a 60. perctől jobban kezdtünk játszani, több veszélyes lehetőséget is kialakítottunk, Rétyi lövése egy védőben akadt el, Asztalosé szintén, Nyilasé pedig a kapusban. Utóbbié volt talán a mérkőzés legnagyobb helyzete. Albert agresszívan szerzett labdát, a bal szélen Rétyihez passzolt, akinek a beadása Nyilast találta meg jó 5-6 méterre a kaputól, aki a levegőben kapura is tudta rúgni a labdát, de pont a kapust találta el vele.

A folytatásban a Kazincbarcika láthatólag támadni már nem akart, mi pedig küzdöttünk, mentünk előre, de nem tudtunk már komoly helyzetet kialakítani, miközben Kitl a 16-os vonala körül esett el, de a játékvezető szerint dobta magát, így nem kellett gondolkozni, hogy büntetőt, vagy szabadrúgást rúghatunk.

Az akarat meg volt, de a helyzetek, a gól nem és sajnos, a 76. percben a vendég csapat el is döntötte a találkozó sorsát, miután egy kontra támadás után Tóth Mursits lábai között a kapuba gurította a labdát.

A folytatásban már nem voltak meg a lehetőségeink sem, így sajnos pont nélkül zártuk a Kazincbarcika elleni találkozót. Talán jól jön most egy kicsit a szünet, amiben Nagy Tibor és stábja mérkőzés nélkül dolgozhat együtt keményen a csapattal, hogy a szünet után elkezdjük gyűjteni a pontokat és a győzelmeket!

Kezdőcsapat:
Mursits - Wild, Nánási, Preklet, Farkas - Albert, Ágoston - Rétyi, Nyilas, Oldal - Csirmaz

Cserék:
Oldal helyén Asztalos
Csirmaz helyén Kitl
Ágoston helyén Nagy

Gól:
Oldal

Értékelés: 3/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.083 másodperc alatt készült el. | Copyright 2019 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 9734279 | Ebben a hónapban: 160010 | Ma: 9798 | jelenleg: 4 | Statisztika