ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 28. csütörtök, Gedeon napja van. - Holnap Auguszta napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Díjat nyert a ceglédi Aquarell Hotel

2018.08.31. 18:28 Rovat: Közélet
Díjat nyert a ceglédi Aquarell Hotel

Tizenhét szálloda és hat étterem érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2017. évi pályázaton, velük együtt negyvenhét szálloda és tizennyolc étterem jogosult jelenleg a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára.

A 2017-es kiírás alkalmával 31 hazai vállalkozás indult el a Magyar Turizmus Minőségi Díj megszerzéséért, közülük 17 szálloda és 6 étterem érdemelte ki a védjegyet. Négyen első ízben pályáztak, a többiek megújítóként nyerték el a három évig érvényes minősítést.

 

A csütörtöki díjátadó ünnepségen Gajda Tibor, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a magyar turisták évente 600 milliárd forintot költenek külföldön, a hazai kínálat minőségi fejlesztésével ennek az összegnek jelentős részét itthon lehetne tartani. A szakember hozzátette, hogy a turizmushoz kötődő védjegyek "rendbe tételére" a következő két évben 1 milliárd forintot fordítanak.

 

Gajda Tibor azt is elmondta, hogy hamarosan kihirdetik a szálláshelyek fejlesztésére meghirdetett pályázatok első nyerteseit. - A nyertes pályázóknak már a 10 év múlva jelentkező igényeknek is meg kell felelniük - hangsúlyozta.

 

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke az ünnepségen kiemelte, országimázs szempontjából is fontos szerepe van a minőségi szolgáltatásoknak, és felhívta a figyelmet arra, hogy a turizmust is érintő munkaerőhiány nem mehet a minőség rovására.

 

Flesch Tamás kiemelte, hogy a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége (HOTREC) is akkreditálta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, így a díjazott éttermek és szállodák jogosultak a "European Hospitality Quality" (EHQ) minősítési rendszer elismerését jelző "Q" jel használatára is. A

 

Magyar Turizmus Minőségi Díj tanúsító rendszer tizenhárom éve működik. A díjat három évre ítélik oda. A szállodáknak egy 800, éttermeknek pedig 300 kérdésből álló értékelésnek kell megfelelniük. Az önminősítést próbavásárlások során az MTÜ szakemberei ellenőrzik, akik visszajelzést adnak a vállalkozásoknak arról is, milyen fejlődési lehetőségeket javasolnak.

 

A Magyar Turizmus Minőség Díj idei kiírásra szeptember 30-áig pályázhatnak a szállodák és éttermek, a sikeres pályázók automatikusan elnyerik az "MTÜ kiemelt partnere" státuszt is.

 

A 2017. évi pályázaton eredményes turisztikai szolgáltatók:

 

Szállodák: Airport Hotel Budapest, Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****, Tarcal, Aquaworld Resport Budapest, Betekints Wellness és Konferencia Hotel Veszprém, Caramell Premium Resort, Bük, Castellum Hotel, Hollókő, ETO Park Hotel Business & Stadium, Győr, Globall Hotel, Telki, Hotel Azúr Premium**** Siófok, Hotel Aquarell Cegléd, Hotel Lycium Debrecen, Hotel Silverine Lake Resort****superior Balatonfüred, Kolping Hotel Spa & Family Resort, Alsópáhok, Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel, Siófok, Residence Ózon**** superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza, Velence Resort & Spa***superior, Velence, Zenit Hotel Balaton****superior Vonyarcvashegy.A 2017. évi pályázaton eredményes turisztikai szolgáltatók:

 

Éttermek: Ambrózia étterem és Panzió***, Kazincbarcika, Deák Étterem, Sopron, Gundel Étterem, Budapest, Hatpöttyös Nonprofit Kft. Székesfehérvár, Kakukk Étterem és Panzió Nyírbátor, Kiskohász Vendéglő Dunaújváros.

 

Forrás: turizmus.com

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.249 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28597938 | Ebben a hónapban: 477752 | Ma: 14160 | jelenleg: 8 | Statisztika