ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 20. szombat, Konrád, Tivadar napja van. - Holnap Konrád napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Tovább fejlődik Magyarország legnagyobb félvezető gyártója Cegléden

2018.06.18. 14:05 Rovat: Közélet
Fotó: Szokolai Attila

Cegléd Város legnagyobb munkáltatója az Infineon Technologies Cegléd Kft. a teljesítmény-félvezető modulok meghatározó piaci szereplője új központi épület beruházással bővítette telephelyét. Az ünnepélyes megnyitóra 2018. június 18-án került sor, amelyen Szijjártó Péter Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Jochen Hanebeck az Infineon Technologies AG igazgatóságának tagja (COO), az Infineon Technologies Cegléd Kft. felügyelőbizottságának elnöke Dr. Arne Kohring, valamint Cegléd város vezető tisztségviselői is részt vettek.

További képek ITT »

A több mint 1200 főt foglalkoztató, folyamatosan növekvő vállalat Cegléd és vonzáskörzetének munkaerőpiacán meghatározó szereplő. A német gyökerekkel rendelkező multinacionális vállalat - mint az Infineon Technologies AG leányvállalata -innovatív megoldásokat kínál a modern társadalom fő kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. Az előállított félvezető eszközök felhasználási köre széleskörű: az ipari automatizálásban, a hajtástechnikában, szenzorok területén, az orvostechnikai berendezésekben, az energia-előállításban, -szállításban és -elosztásban, valamint a megújuló energiaforrások területén alkalmazzák őket többek között. A több mint 20 éves múlttal rendelkező ceglédi vállalatnál az alapítás óta az anyavállalat közel 120 millió eurót fordított összesen beruházásra.

A vállalat jelenlegi és jövőbeli dolgozóinak a modern irodaház vonzó munkakörülményeket és kényelmi szolgáltatásokat biztosít. 

Az új épületben 2000 m2 hasznos területen 100 korszerű irodai munkahely mellett megbízhatóságvizsgálati, hibaelemző és fejlesztést támogató laboratóriumok, valamint a környéken egyedülálló módon melegkonyha és kantin került kialakításra.

A dolgozóknak napi háromszori étkezési lehetőség biztosított, melyet a vállalat anyagilag is támogat a dolgozók legnagyobb megelégedettségére.

Az épületberuházások közül a jelenlegi a negyedik projekt a sorban. 2017 májusában kezdődtek meg a kombinált funkciójú új központi épület kivitelezési munkálatai Cegléden. Az építkezés a vállalat tulajdonát képező ingatlanon 10 hónap alatt, saját finanszírozásban 5,2 millió euró beruházási költség mellett valósult meg, melyhez mintegy 7% állami támogatás társult.

A közeljövőben további fejlesztés várható a cég telephelyén: új buszparkolók készülnek a beruházás részeként, amellyel a vállalat hozzájárul a műszakrendhez igazodó 26 települést érintő vállalati járatokkal érkező munkatársak biztonságos közlekedéséhez.

 

Az Infineonról

Az Infineon Technologies AG a világpiacon vezető szerepet tölt be a félvezető alkalmazások területén, amelyek egy egyszerűbb, biztonságosabb és környezetbarátabb életet kínálnak. Mikroelektronika az Infineontól a szebb életkilátásokkal teli jövő záloga. A 2017. szeptember 30-án zárult pénzügyi év adatai alapján a vállalat árbevétele 7,1 milliárd eurót ért el és világszerte mintegy 37.500 főt foglalkoztatott. A vállalatot a frankfurti értéktőzsdén "IFX“ néven, az USA-ban az OTCQX International Premier piacon "IFNNY" néven jegyzik.

 

Sajtóközlemény

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.344 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28947693 | Ebben a hónapban: 290892 | Ma: 13042 | jelenleg: 11 | Statisztika