ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. június 22. péntek, Paulina napja van. - Holnap Zoltán napja lesz. Az időjárás most: 17 °Cszitálás, gyenge esőszitálás, gyenge eső

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Mai mozi műsor

15:30 Huszárik Zoltán terem
Szicíliai kísértet történet

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Kutyaparádé

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Merülés a szerelembe

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Jurassic World: Bukott birodalom

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Szerelembe gurulva

Jegyfoglalás »

 
20:15 Patkós Irma terem
Felelsz vagy mersz

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Városi gyereknap rekordkísérlettel

2018.05.28. 21:36 Rovat: Közélet
Városi gyereknap rekordkísérlettel

Minden a gyerekekről szólt tegnap az Újvároson. Rengeteg játék, ajándék, sportolási lehetőség és koncert is szórakoztatta a kicsiket és nagyobbakat. A Városi gyereknap idén is a pöttyös jegyében telt, nem csak a dekoráción, a szervezők ruházatán is megmutatkozott mindez. Egész nap rengeteg család látogatott ki a programra. A játékok mellett guinness rekordot is állítottak, 260 méter hosszú palacsintakígyót sütöttek.

Pici lábak gyors léptekben siettek a hinta felé. A legkisebbek éppúgy megtalálták a nekik tetsző játékokat, mint a nagyobbak. A Városi Gyereknapra idén is rengeteg család kilátogatott. A gyerekek többsége már nagyon várta május utolsó vasárnapját.

 

Zsidákovics Anna: - Már kipróbáltunk majdnem mindent. -Milyen játékokon voltál? - Azokon a játékokon, ahol pontokat lehet gyűjteni, azokat még be kell fejeznünk.

 

Zsidákovics Bálint: - Tollas, kézilabda. - Mi mindent szeretnél még kipróbálni itt a Gyereknapon? - Az a leugrósat. - Nagyon vártátok a gyereknapot? - Igen.

 

Felsorolni is nehéz mennyi minden várta a gyerekeket. A színpadon egész nap táncbemutatókat láthatott a közönség, volt arcfestés, kézműves foglalkozás, meseposta, népi fajátszótér körhintával, állatsimogató, solymászbemutató -  és Heges Show is Sőt a szervezők sok-sok ajándékkal is készültek.

 

Détári-Lukács Ágnes, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: - Bevezettünk karszalagot a gyerekeknek. Ez nekünk statisztikailag is fontos, hogy tudjuk mennyien vannak, és ezzel a karszalaggal tombolatárgyakat lehet majd nyerni. Pöttyös ajándékokat lehet majd hazavinni.

 

A gyereknapon idén is a pöttyös dominált. A dekoráció és a szervezők ruhája is piros alapon fehér pöttyös volt és sok kislány is pöttyösbe öltözött. Idén több újdonsággal is kedveskedtek a gyerekeknek.

 

Détári-Lukács Ágnes, ügyvezető, Kulturális Nonprofit Kft.: - A kisebbeknek mindig nagyobb a kínálat, és most idén jobban odafigyelünk a nagyobbakra, ezért csatlakozott Hege is hozzánk és kihozta az óriási játékait, aminél hatalmas az érdeklődés.

 

A gyerekek mellett a felnőttek is szívesen kipróbálták a szabadesést ennél a speciális eszköznél, nagy volt a sorban állás az óriási dartsnál is és a Sportsziget minden állomása nagyon népszerű volt.

 

Pudics Zsolt, szervező, Sportsziget: - 15 sportág van, évről évre egyre több. Tavaly 14 volt, körbemehetnek a gyerekek és pecsételős, kis térképes papírral ki kell próbálniuk minden helyszínen a sportágat és kapnak egy pecsétet.

 

Az idei gyereknap egyik újdonsága volt, hogy guinness rekordkísérletben vett részt Cegléd. A TS Gastro jóvoltából több mint 1500 palacsintát szorgosan sütöttek a lányok egész nap. A palacsintához több mint 500 kiló lisztet és 500 tojás használtak fel. A kísérletben Tv-ből is jól ismert gasztroszakember, Sági Szilárd is részt vett.

 

Sági Szilárd: Nemrégiben még 135 méter volt a rekord, de aztán ezt megdöntötték és 238 méterre vitték, úgyhogy nekünk most 250 méter lenne a terv. Itt van egy 30 méter hosszú asztal, úgyhogy ezen fog kígyózni a palacsintakígyó.

 

A rekordkísérlet síkerült, délután hitelesítették az eredményt. A palacsintákat jóízűen ették a gyerekek, szülők és nagyszülők. A nap végén pedig kihirdették a fotópályázat eredményét, vagyis kiderült ki kapta a legtöbb like-ot, így idén ki lett pöttyország uralkodója.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.046 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7407913 | Ebben a hónapban: 194293 | Ma: 2293 | jelenleg: 3 | Statisztika