ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. június 22. péntek, Paulina napja van. - Holnap Zoltán napja lesz. Az időjárás most: 17 °Cszitálás, gyenge esőszitálás, gyenge eső

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Mai mozi műsor

15:30 Huszárik Zoltán terem
Szicíliai kísértet történet

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Kutyaparádé

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Merülés a szerelembe

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Jurassic World: Bukott birodalom

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Szerelembe gurulva

Jegyfoglalás »

 
20:15 Patkós Irma terem
Felelsz vagy mersz

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Veteránjármű túraállomás Cegléd 2018.06.02.

2018.05.25. 00:32 Rovat: Programok

Veteránjármű túraállomás Cegléd 2018.06.02.

IX. Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra.

2018.június 01-02-03.

 

A Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Veterán Autós- Motoros Klub immár 16. éve koordinálja vonzáskörzetében a veterán autós- motoros társadalom életét. Kiállításokat, találkozókat szerveznek, közösségi megmozdulásokon vesznek részt. Számtalan helyre hívják tagjaikat, hogy a gyönyörű, veterán-korú járműveikkel színesítsék, emeljék az adott program színvonalát.  Legközelebbi saját rendezvényük a június első hétvégéjére tervezett, kilencedik Közép-Tisza Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Túra.

A háromnapos találkozón résztvevő, Magyarország számos településéről 40-50 veterán járművel érkező túrázók nagy része a gyönyörű Bicskás Székely Fogadó és étterem vendégeként fogják ezt a júniusi hétvégét várhatóan felejthetetlen élményekkel gazdagodva eltölteni.

Pénteken délután két órától érkeznek a résztvevők. Szabadprogram, majd a vendéglátók este hét órától cigányzenés vacsorával várják a túrázókat és a vendégeket. Este egy Holt-Tisza parti sétával, esetleg egy Szolnok városi kiruccanással készülhetnek a másnapi Túrára.

A veterán járművekkel szombaton reggel nyolc órakor indulnak percenként a Túra résztvevői.

-Első állomás a Tiszajenői Motormúzeum, ahol Péli Tibor tulajdonos jóvoltából fél kilenctől várhatóan két órán keresztül lehet találkozni a játékos feladatokat teljesítő résztvevőkkel.

-A következő túraállomás a Kutyakaparó, valamikori betyárcsárda. A túrázók a Petőfi Sándor által is megénekelt helyszínen szintén számot adnak bizonyos, előre el nem árulható ismeretekről. Itt várhatóan fél tíz és fél tizenkettő között tartózkodnak a veterán autósok, motorosok.  

-A harmadik állomáshely Nagykőrösön a Cifrakert, ahol a gyönyörű környezetben természetismereti feladatokat kapnak a versenyben résztvevők.

Fél tizenegy és fél egy között találkozhatnak az arra látogatók a túrázókkal és járműveikkel.

-A negyedik állomáshely a Bognár Gokart Pálya, ahol veterán járműveikkel ügyességi feladatot teljesítenek a versenyzők, várhatóan tizenegy és délután egy óra között.

-A következő állomáshely Csemő. Dr. Lakos Roland Polgármester Úr jóvoltából a túrázók megebédelnek, és amíg ebédjüket töltik, déltől kettőig, itt is meg lehet csodálni a szebbnél-szebb öreg autót és motort.

-Az ötödik túraállomás Cegléd, ahol Kármán Sándor vezetésével megtekintik a Dobmúzeumot, majd a Szabadság téren játékos feladatot kapnak a túrázók a ceglédi Tourinform segítőkész kollégáitól. Ezen a helyszínen egy és három óra között látható a túrázó csapat.

-A hatodik állomáshely Abony főtere. Itt is érdekes, látványos feladatot kell megoldaniuk a versenyzőknek. Kettő és négy óra között fognak a veterán járművek itt tartózkodni.

-Hetedik etap a szolnoki RepTár. A Repülőgép Múzeumban is értékes időtöltésben lesz részük a túrázóknak három és öt óra között éppúgy, mint az arra járó, veterán járművekre kíváncsi látogatóknak.

-Innen a Tiszai Hajósok terét ejtik útba fél négy és fél hat között, majd irány a szálláshely, a Bicskás Székely Fogadó, ahol este hét óráig kipihenhetik az út kellemes fáradalmait. Az esti, népi táncosok előadásával színesített műsoros gálavacsora koronázza meg a szombati programot.

Vasárnap délelőtt 9 órától igazi látványosságnak ígérkezik Szolnokon, a Tiszai Hajósok terén megrendezésre kerülő Veteránjármű Kiállítás. A hagyományokhoz híven az Olajbányász Fúvószenekar játékával, majd Hevesi Tamás művész úr előadásával színesített program keretében, a Túrázók feladatmegoldó értékelése lesz. Délben Szalai Ferenc Polgármester Úr adja át a díjakat.

Délután egy- két óra táján a veterán autósok és motorosok elindulnak hazafelé azzal a sok-sok élménnyel gazdagodva, mellyel jó hírét vihetik Szolnoknak, és a túrán érintett településeknek.

A Szervezők köszönik a rendezvény támogatóinak a segítséget, és minden helyszínre szeretettel várják az érdeklődő gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, és mindenkit, aki szeretné megcsodálni elődeink alkotta, de a résztvevők által megőrzött, vagy restaurált, gyönyörű, veteránkorú automobilt, motorbiciklit.

 

veterán üdvözlettel: Lukács Alajos, titkár

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.053 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7408125 | Ebben a hónapban: 194505 | Ma: 2505 | jelenleg: 4 | Statisztika