ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. május 22. kedd, Júlia, Rita napja van. - Holnap Dezső napja lesz. Az időjárás most: 24 °Cgyengén felhősgyengén felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Mai mozi műsor

19:45 Patkós Irma terem
Deadpool 2.

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Lajkó - Cigány az űrben

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Megnézték a sportberuházásokat

2018.05.03. 19:19 Rovat: Közélet
Megnézték a sportberuházásokat

A Sportuszodánál szinte teljesen elkészült a Klubház és a Panzió, a Malomtószéli Sporttelep egyes részeinél azonban még folynak a munkálatok. Épül a centerpálya és csapadékvíz elvezetés. A város képviselőtestület ma délelőtt nézte meg, hogyan haladnak a sportberuházások.

A Sportuszoda büféjében gyűlt ma össze a város képviselő-testülete. Horváth József a CVSE ügyvezető elnöke vezette körbe őket az új Klubház és Panzió épületében. A létesítményben két finn és egy infraszauna is van, de a jövőben szeretnének majd még egy szaunát a helyiségbe. Az emeleten hat három ágyas és három kétágyas szoba is helyt kapott. De egy nagy konferenciatermet is kialakítottak, külön tárgyalóval. A Klubház mindemellett akadálymentesített is.

 

Horváth József, ügyvezető elnök, CVSE: - Ennek a bejárásnak elsősorban az volt a célja, hogy a város képviselő-testülete, amely önerővel is támogatta az uszoda építését megismerkedjen a legújabb ékszerdobozunkkal, amely a CVSE Klubház és Panzió nevet viseli. Természetesen a további beruházásokról is tájékoztatjuk a képviselő-testület tagjait.

 

A Klubház és Panzió mindenki előtt nyitva áll, de elsősorban az uszodát használó sportolóknak és szülőknek és úszni vágyóknak készült - mondta az ügyvezető elnök.

 

Horváth József, ügyvezető elnök, CVSE: - Szeretnénk, hogy a nyári edzőtáborok okán külföldről és Magyarországról a kézilabda klubok is igénybe vennék ezt a szolgáltatást. Ami egyébként már meg is történt, hiszen Németországból már voltak vendégeink és nemsokára a kanadai válogatottat is itt köszönthetjük, ami nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen a város hírnevét ezúton is tudjuk öregbíteni. Mindemellett itt zajlik a CVSE klubélete is ebben az épületben.

 

A képviselő-testület kilátogatott a Malomtó széli sporttelepre is. A 748 férőhelyes lelátó elkészült. Az épület földszintjén szép, tágas öltözők, vizesblokkok és orvosi szoba is helyett kapott. De van még konditerem, valamint tárgyaló és klubhelyiség is. a Sporttelepen még elkészítik majd a centerpályát, valamint a csapadékvíz elvezetést és a szennyvíz bekötést.

 

Hegedűs Ágota, alpolgármester: - Polgármester úr távolléte miatt én fogom megköszönni, Horváth úrnak ennek a létesítménynek a létrehozását. Nagyon büszkék vagyunk rá, hiánypótló volt a város részéről egy ilyen sportszálló. Minimalista stílusban épült és úgy gondolom, hogy a sportolóknak ez tökéletesen megfelel, mint ahogy hallottam más vendégek is igénybe veszik a szállót. Cegléd Város Önkormányzata ehhez a létesítményhez nem járult hozzá, viszont a napelemparkhoz több millió forintot biztosítottunk azért, hogy a működés és a fenntartás olcsóbb legyen.

 

A klubház TAO-pénzből jöhetett létre. A sporttelepen a lelátó mintegy 400 millió forintos állami támogatásból épült. A centerpálya, a termálkút, a csapadékvíz elvezető rendszer, valamint a térkövezés szintén az egyesület TAO-s támogatásából valósul meg.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.034 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7117974 | Ebben a hónapban: 218000 | Ma: 8298 | jelenleg: 2 | Statisztika