ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. április 19. csütörtök, Emma napja van. - Holnap Konrád, Tivadar napja lesz. Az időjárás most: 18 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Mai mozi műsor

15:30 Huszárik Zoltán terem
Vándorszínészek

Jegyfoglalás »

 
15:45 Patkós Irma terem
Jönnek a kacsák

Jegyfoglalás »

 
17:45 Patkós Irma terem
Hurrikán meló

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Senki sem tökéletes

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Fantomszál

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Rampage - Tombolás

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Sportoló büszkeségeinket köszöntötték

2018.03.26. 17:40 Rovat: Közélet
Fotó: Kisfaludi István

Köszöntötték a legjobb női, férfi és utánpótláskorú sportolókat, a tavalyi év legjobb edzőjét és csapatát is a hétvégi sportgálán. Mintegy húsz díjat adtak át a többszáz fős közönség előtt. Elismerést vehetett át többek között Majorosi-Lázár Anita, Őzbas Szofi és a CEKK csapata. Cegléd Város Sportjáért díjat idén Váradi László kapta.

További képek ITT »

A siker nem mindig a legfényesebb medált jelenti, jelenti a hosszú utat az eredmény eléréséig, jelenti a győztesen vívott csatákat, jelenti az izgalmak között elbukott meccseket, jelenti az élményt, hogy a sajátjainkért szoríthatunk- kezdte ünnepi beszédét Takáts László, polgármester, a 16. ceglédi sportgálán.

 

Takáts László, polgármester: - Én sikernek érzem, ha az új olimpiai ciklus első évében szoríthatunk ceglédiekért, a hazai rendezésű cselgáncs világbajnokságon. Izgulhatunk birkózóinkért világversenyeken, fél Európát bejárhattuk a kosaras lányokkal, akik a legtovább maradtak állva a magyar csapatok közül a nemzetközi kupában, itthon pedig bajnoki bronzéremmel és kupaezüsttel zárták a tavalyi esztendőt.

 

Tiszteletet és megbecsülést érdemelnek focistáink, a vizilabdások, az asztaliteniszezők, a karatésok is, éppúgy mint a kettlebell vagy a gördeszka szerelmesei-tette hozzá Takáts László. A polgármester beszélt a város sportlétesítményeinek fejlesztéséről is. Mint mondta: minden korábbi negatív hang ellenére nagyon sokan használják és szeretik a Malomtószéli judocsarnokot és hamarosan elkészül az új focilelátó is.

 

Takáts László, polgármester: - A városi uszodában felépült a klubház, amely sportolók elszállásolására is alkalmas és az uszodafejlesztés és az egyesület tervei alapján még nem ért véget. Tavaly felavattuk az ország harmadik tollaslabda csarnokát is. A magánerőből megvalósuló a ceglédi sportélet közkedvelt színtere lett az eltelt rövid időben.

 

A polgármester hozzátette: bízik benne, hogy folytatódhat a mostani kormány sportfejlesztési politikája, és elkezdődhet a Gál József Sportcsarnok bontása, majd újjáépítése. A gálán mintegy húsz díjat adtak át. 2017. év legjobb felnőtt női sportolójának a kettlebelles Majorosi-Lázár Anitát, a legjobb felnőtt férfi sportolónak pedig a birkózó Lőrincz Viktort választották. Az utánpótlás legjobb női sportolója a cselgáncsozó Özbas Szofi lett, a férfiaknál pedig az asztaliteniszező Ócsai Máté Zsigmond. Az év edzője díjat Cziczás Lászlónak, a CEKK mesterének ítélték oda. A speciális sportági kategória győztese a veseátültetett sprinter, Velkey Ádám lett. Az év szakosztályainak a Ceglédi VSE Birkózó Szakosztályát és Judo Szakosztályát választották. Óriási taps fogadta 2017. legjobb csapatát is, idén a CEKK női kosárlabdacsapata állhatott színpadra. A Jó tanuló - jó sportoló cím kitüntetettjei a magasugró Keszthelyi Luca, a judós Klein Dorina, a sakkozó Füle Simon és a judós Árvai Péter. Többen is részesültek a Ceglédi Sportgála különdíjában, így az Európa-bajnok Fit-Kid csapat, a kosárlabdázó Medgyessy Dóra, az ashihara karatés Abuczky Csaba és a trial kerékpáros Hegedűs László. A Város Szabadidősportjáért Díj kitüntetettje Nagy László lett, aki ceglédi vállalkozóként saját tőkéből és saját erőből építette meg a Tollaslabda Csarnokot. A tavalyi év után idén is a motorversenyző Vincze Hanna kapta a legtöbb szavazatot és lett Cegléd Város Legnépszerűbb Sportolója. Cegléd Város Sportjáért - díj elismerésben Váradi László részesült, aki az utóbbi évtizedekben edzőként és testnevelőként is elévülhetetlen érdemeket szerzett a város sportja jó hírnevének öregbítésében. A gála-mint minden évben-idén is remek hangulatban zajlott, a közös mulatság hajnalig tartott.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.052 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 6808463 | Ebben a hónapban: 164893 | Ma: 2532 | jelenleg: 2 | Statisztika