ENGLISH DEUTSCH
Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van. - Holnap Beáta napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

13:30 Patkós Irma terem
Egri csillagok

Jegyfoglalás »

 
15:45 Huszárik Zoltán terem
Életem értelmei

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
A királynő kutyája

Jegyfoglalás »

 
17:45 Patkós Irma terem
Mi

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Bazi nagy francia lagzik 2.

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Colette

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Elrabolt világ

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Sportoló büszkeségeinket köszöntötték

2018.03.26. 17:40 Rovat: Közélet
Fotó: Kisfaludi István

Köszöntötték a legjobb női, férfi és utánpótláskorú sportolókat, a tavalyi év legjobb edzőjét és csapatát is a hétvégi sportgálán. Mintegy húsz díjat adtak át a többszáz fős közönség előtt. Elismerést vehetett át többek között Majorosi-Lázár Anita, Őzbas Szofi és a CEKK csapata. Cegléd Város Sportjáért díjat idén Váradi László kapta.

További képek ITT »

A siker nem mindig a legfényesebb medált jelenti, jelenti a hosszú utat az eredmény eléréséig, jelenti a győztesen vívott csatákat, jelenti az izgalmak között elbukott meccseket, jelenti az élményt, hogy a sajátjainkért szoríthatunk- kezdte ünnepi beszédét Takáts László, polgármester, a 16. ceglédi sportgálán.

 

Takáts László, polgármester: - Én sikernek érzem, ha az új olimpiai ciklus első évében szoríthatunk ceglédiekért, a hazai rendezésű cselgáncs világbajnokságon. Izgulhatunk birkózóinkért világversenyeken, fél Európát bejárhattuk a kosaras lányokkal, akik a legtovább maradtak állva a magyar csapatok közül a nemzetközi kupában, itthon pedig bajnoki bronzéremmel és kupaezüsttel zárták a tavalyi esztendőt.

 

Tiszteletet és megbecsülést érdemelnek focistáink, a vizilabdások, az asztaliteniszezők, a karatésok is, éppúgy mint a kettlebell vagy a gördeszka szerelmesei-tette hozzá Takáts László. A polgármester beszélt a város sportlétesítményeinek fejlesztéséről is. Mint mondta: minden korábbi negatív hang ellenére nagyon sokan használják és szeretik a Malomtószéli judocsarnokot és hamarosan elkészül az új focilelátó is.

 

Takáts László, polgármester: - A városi uszodában felépült a klubház, amely sportolók elszállásolására is alkalmas és az uszodafejlesztés és az egyesület tervei alapján még nem ért véget. Tavaly felavattuk az ország harmadik tollaslabda csarnokát is. A magánerőből megvalósuló a ceglédi sportélet közkedvelt színtere lett az eltelt rövid időben.

 

A polgármester hozzátette: bízik benne, hogy folytatódhat a mostani kormány sportfejlesztési politikája, és elkezdődhet a Gál József Sportcsarnok bontása, majd újjáépítése. A gálán mintegy húsz díjat adtak át. 2017. év legjobb felnőtt női sportolójának a kettlebelles Majorosi-Lázár Anitát, a legjobb felnőtt férfi sportolónak pedig a birkózó Lőrincz Viktort választották. Az utánpótlás legjobb női sportolója a cselgáncsozó Özbas Szofi lett, a férfiaknál pedig az asztaliteniszező Ócsai Máté Zsigmond. Az év edzője díjat Cziczás Lászlónak, a CEKK mesterének ítélték oda. A speciális sportági kategória győztese a veseátültetett sprinter, Velkey Ádám lett. Az év szakosztályainak a Ceglédi VSE Birkózó Szakosztályát és Judo Szakosztályát választották. Óriási taps fogadta 2017. legjobb csapatát is, idén a CEKK női kosárlabdacsapata állhatott színpadra. A Jó tanuló - jó sportoló cím kitüntetettjei a magasugró Keszthelyi Luca, a judós Klein Dorina, a sakkozó Füle Simon és a judós Árvai Péter. Többen is részesültek a Ceglédi Sportgála különdíjában, így az Európa-bajnok Fit-Kid csapat, a kosárlabdázó Medgyessy Dóra, az ashihara karatés Abuczky Csaba és a trial kerékpáros Hegedűs László. A Város Szabadidősportjáért Díj kitüntetettje Nagy László lett, aki ceglédi vállalkozóként saját tőkéből és saját erőből építette meg a Tollaslabda Csarnokot. A tavalyi év után idén is a motorversenyző Vincze Hanna kapta a legtöbb szavazatot és lett Cegléd Város Legnépszerűbb Sportolója. Cegléd Város Sportjáért - díj elismerésben Váradi László részesült, aki az utóbbi évtizedekben edzőként és testnevelőként is elévülhetetlen érdemeket szerzett a város sportja jó hírnevének öregbítésében. A gála-mint minden évben-idén is remek hangulatban zajlott, a közös mulatság hajnalig tartott.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2019. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.085 másodperc alatt készült el. | Copyright 2019 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 9754750 | Ebben a hónapban: 180481 | Ma: 69 | jelenleg: 9 | Statisztika