ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. április 19. csütörtök, Emma napja van. - Holnap Konrád, Tivadar napja lesz. Az időjárás most: 18 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Mai mozi műsor

15:30 Huszárik Zoltán terem
Vándorszínészek

Jegyfoglalás »

 
15:45 Patkós Irma terem
Jönnek a kacsák

Jegyfoglalás »

 
17:45 Patkós Irma terem
Hurrikán meló

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Senki sem tökéletes

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Fantomszál

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Rampage - Tombolás

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Kormányablak nyílt a ceglédi állomáson

2018.03.21. 16:38 Rovat: Közélet
Fotó: Szokolai Attila

Ünnepélyesen átadták a ceglédi vasútállomás épületében kialakított kormányablakot. Az új ügyfélszolgálati létesítmény célja, hogy a vasútállomások valódi közösségi térré váljanak, valamint az utasok egyre több szolgáltatást tudjanak elérni - hangzott el az ünnepségen.

További képek ITT »

A ceglédi állomás épületének egyik szárnyában tavaly nyáron kezdődtek a munkálatok. A felújított, rendezett helyiségben kormányablak nyílt. Az ünnepélyes átadón Földi László országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket.

 

Földi László, országgyűlési képviselő: - Ne kerteljünk a hivatali ügyintézés szükséges rossz az életünkben. Tudomásul vesszük, hogy hozzátartozik a mindennapjainkhoz, de elvárjuk, hogy legyen gyors, egyszerű és olcsó. Azt szeretjük érezni, hogy a hivatal van értünk és nem mi a hivatalért. Egyikünk sem arra született, hogy sorban álljon és örökre el akarjuk felejteni még a kifejezést is, hogy ,,hivatali packázás".

 

A ceglédi csomópont fontos szerepet tölt be a MÁV állomásai között. Itt naponta átlagosan 3600 utas fordul meg - mondta a MÁV Zrt. stratégiai és fejlesztési főigazgatója.

 

Kiss-Becze Eszter, főigazgató, MÁV Zrt. stratégia és fejlesztés: - A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a MÁV Zrt. bevonásával 2012-ben határozta el, hogy a három nagyobb budapesti pályaudvaron, a megyeszékhelyeken, a megyei jogú városokban, illetve Pest megyében Cegléden és Vácott az erre alkalmas vasútállomásokon kormányablakokat hoz létre. A beruházás keretében a MÁV kialakítja az állomási szolgáltatások részeként a kormányablak hálózatát, ami új funkciót biztosít a régen nem használt épület részeknek.

 

Kiss-Becze Eszter úgy fogalmazott: a vasúttársaság ezzel a beruházással azt is szeretné elősegíteni, hogy az egyre bővülő kínálat és a színvonal emelése révén a vasútállomások valódi közösségi térré váljanak. Az ünnepségen részt vett Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja is.

 

Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja: - Az ablak néha azt is szolgálja, hogy tükröt tartson elénk. A kormányablak ebben az összefüggésben szintén tükröt tud tartani elénk, hiszen én, aki 2011 januárja a kormányhivatalok létrejötte óta dolgozhatok ebben a munkakörben, majdnem egy évtized alatt láttam, hogy hogy sikerült azt az elhatározást véghez vinni, amiről képviselő úr szót ejtett, aminek az a lényege, hogy ne az ügyintéző, ne mi legyünk a középpontban, hanem az ügyfelek.

 

Mindig öröm, amikor a városban valami fejlődik, megszépül - mondta Takáts László polgármester.

 

Takáts László, polgármester: - Cegléd az elmúlt években évtizedekben arra törekedett, hogy újra felkerüljön a térképre, hiszen nagyon sok szempontból a megyei jogú városok közelsége, Pest megye déli csücske és a már ismert uniós pályázati források főváros centrikussága okán bizony nagyon komoly hátrányokban voltak. Azt látjuk, hogy ezek megszűnnek folyamatosan és egyre több olyan lehetőség nyílik a környéken élő embereknek megkönnyíti az életüket.

 

Az országban egyébként most már 270 kormányablak várja az ügyfeleket és a létesítmények száma folyamatosan emelkedik. A kormányablakban több mint ezer ügytípust intézhetünk egy helyen, legyen szó személyes okmányokról, mezőgazdasági területeket, vagy gépkocsit érintő eljárásokról de jogi segítségnyújtással is várják az ügyfeleket. Az átadón a nemzeti színű szalagot Takáts László, Kiss-Becze Eszter, Földi László és Tarnai Richárd vágta át.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.088 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 6808600 | Ebben a hónapban: 165030 | Ma: 2669 | jelenleg: 4 | Statisztika