ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 19. péntek, Emma napja van. - Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Közös fórumot tartott az MSZP és a DK

2018.03.01. 18:07 Rovat: Közélet
Fotó: Kisfaludi István

Közös rendezvényt tartott a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció.  A pártok vezető politikusai a 12-es számú választókerület jelöltjét, Dr. Szüdi Jánost mutatták be az érdeklődőknek. De a rendezvénnyel azt az összefogást is demonstrálni szerették volna, ami a két párt megállapodásának eredménye.

Az MSZP helyi elnöke, Fehér István is kiemelte köszöntőjében, mennyire fontos az az összefogás, együttműködés, amely az MSZP és a DK között létrejött és amelynek eredményeként 60 választókerületben az MSZP, 46-ban pedig a DK  állít jelöltet. A 12-es választókerületben mind a két párt Dr. Szüdi Jánost támogatja.

 

Varjú László alelnök, DK: - Akit ebben a városban, ezen a környéken nem kell bemutatni senkinek. Jelöltként igen, de emberként, szakemberként, aki hosszú évtizedeket dolgozott az oktatás területén, ahol kollégái jönnek és tesznek hitet amellett, hogy érdemes támogatni őt, azt gondolom, hogy ilyen körülmények között Dr. Szüdi János valóban az esélyes ellenzéki jelölt.

 

Nem elsősorban politikusként, hanem olyan emberként támogatják Dr. Szüdi Jánost, akik az oktatás ügyét, az ország legfontosabb ügyének gondolják - ezt már Kunhalmi Ágnes fogalmazta meg, aki arról is beszélt, miért fontos az összefogás és az együttműködés.

 

Kunhalmi Ágnes elnökségi tag, MSZP: - Ez a szövetség, ami létrejött Szüdi János mellett és mögött, reméljük, hogy bővülni fog, hiszen Hódmezővásárhely azt bizonyítja, hogy minden lehetséges. A remény újranyílt és ahol remény van, ott holnap többség lesz. Cegléd és környéke is lehet Hódmezővásárhely. Ma látjuk, hogy az elégedetlenkedőkben gyűlik az erő. Igenis le szeretnék és le akarják váltani a Fideszt és van olyan megfelelő ember, Szüdi János, akire bátran rábízhatják ezt a térséget.

 

Hiller István volt oktatási miniszter pedig arról is beszélt, valóban közelről láthatta Dr. Szüdi János szakértelmét és elhivatottságát, hiszen minisztersége alatt államtitkár volt. a ceglédi szakember.

 

Hiller István elnök MSZP Választmány: - Számára a legfontosabb az oktatásban a gyermek. Nem egy intézmény, nem egy paragrafus, hanem amiért ősidők óta az ember az iskolát létrehozta: a gyermek. Amikor törvényeket írt, amikor a miniszterei értekezleteken felszólalt, vagy éppenséggel engem kormányülésekre felkészített - egyébként kemény ember, elég nehéz vitapartner - viszont tudtam, hogy mindig olyan muníciót ad, amely érvben, felkészültségben a magyar jogban és a nemzetközi oktatás körülményei között is megállja a helyét.

 

A fórumon természetesen részt vett Szüdi János is.

 

Dr. Szüdi János: - Nyugdíjas jogászként arra vállaltam kötelezettséget, hogy képviselem mindazokat, akik úgy gondolják, hogy olyan országra van szükség, ahol nem csak az tud boldogulni, aki közel áll a tűzhöz. Nem csak annak jut falat, aki a hatalomhoz dörgölőzik, hanem mindenkinek módja és lehetősége van arra, hogy itthon boldoguljon, ne kelljen külföldre mennie.

 

A sokak Magyarországát kell felépíteni, ahol mindenkinek lehetősége van - sok más mellett -  a megfelelő oktatásra és egészségügyi ellátásra - hangsúlyozta Szüdi János.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.294 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28934616 | Ebben a hónapban: 277815 | Ma: 16285 | jelenleg: 3 | Statisztika