ENGLISH DEUTSCH
Ma 2019. február 20. szerda, Álmos napja van. - Holnap Eleonóra napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Mai mozi műsor

15:30 Huszárik Zoltán terem
Hidegháború

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
A Lego-kaland 2.

Jegyfoglalás »

 
17:15 Huszárik Zoltán terem
64-es betegnapló

Jegyfoglalás »

 
17:45 Patkós Irma terem
Kölcsönlakás

Jegyfoglalás »

 
19:15 Huszárik Zoltán terem
Instant család

Jegyfoglalás »

 
19:45 Patkós Irma terem
Alita: a harc angyala

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Utcafórumot tartott az LMP

2018.02.08. 16:46 Rovat: Közélet
Utcafórumot tartott az LMP

Vágó Gábor, az LMP korábbi parlamenti képviselője és Földi Áron tartott utcafórumot tegnap a Posta előtt. Mindketten indulni szeretnének a közelgő parlamenti választáson és olyan kiemelt témákra igyekeztek most felhívni a figyelmet, amelyek - véleményük szerint - segíthetnek meggyőzni a még bizonytalan szavazókat. Ők azok, akiknek segítségével kormányváltás lehet - fogalmazta meg Vágó Gábor.

Vágó Gábor 2014-ben már nem indult a választásokon, előtte viszont az LMP színeiben országgyűlési képviselő volt, és az LMP alapító tagja is. Úgy fogalmazott: érzi a felelősséget a hazájáért és visszalépett most a politika porondjára. 2014-ben ugyanis nem gondolta, hogy ilyen mértékű lesz az országrombolás. De az utcafórumon szerette volna felhívni a figyelmet a most nyilvánosságra került OLAF jelentésre is, amely súlyos vádakat fogalmaz meg az ELIOS Kft-vel szemben - fogalmazott a politikus.

 

Vágó Gábor, LMP: - Konkrétan a miniszterelnök vejének a cége bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítható. Ez azt jelenti a számok nyelvére lefordítva, hogy minden egyes ceglédi körülbelül 20 ezer forintot kell, hogy fizessen azért, mert a miniszterelnök veje elcsalta ezeket a pályázatokat. Eléggé egyértelmű az, hogy nem lehet tűrni tovább, hogy az állampolgároknak kell megfizetni azt, hogy bizonyos gazdasági körök illetve Fidesz-hez közelállók folyamatosan tömik a zsebüket.

 

Pedig valójában a ceglédiek pénze az, amit a közvilágításra fordítottak és az LMP úgy véli, most a büntetést is az állampolgárokkal akarják majd kifizettetni. Ez pedig az LMP véleménye szerint tarthatatlan és elfogadhatatlan. Vágó Gábor úgy fogalmazott: azt érzik, egyre többen szeretnének változtatni.

 

Vágó Gábor: - Egyre többen szegik fel a fejüket és látom a bátorságot megcsillanni a szemükben, hogy képesek ők is változtatni a saját sorsukon. Nem várhatunk a Messiásra, nekünk magunknak kell a hajunknál fogva kihúzni magunkat abból a slamasztikából, amibe a Fidesz lökte az országot. És egyre több ember van úgy, hogy érzi a változásnak a lehetőségét és ő is szeretne tenni érte.

 

Vágó Gábor azt is hangsúlyozta: civilek kezdeményezésére egy összpárti konszenzus alakult ki. Bármi jön a  Fidesz után  - fogalmazott - már megvan a szakmai javaslatcsomag, hogyan lehet rendbe tenni az oktatást, hogyan lehet meggyógyítani az egészségügyet. Az utcafórumon részt vett Földi Áron is, aki újra csak szeretné megmérettetni magát az LMP színeiben.

 

Földi Áron, LMP:  - Azért vállalom a Cegléd központú választókerületben harmadik alkalommal is a megmérettetést, mert hiszek abban, hogy az öko politika képes arra, hogy a térségünket is felemelje. Amiket Vágó Gábor is elmondott, hogy az oktatással, a magasabb hozzáadott értékű munkahelyek teremtésével előbbre juthatunk, mint a jelenlegi módszerrel. Illetve azt szeretném elérni, hogy azok az ígéretek, amik eddig nem valósultak meg, úgy mint kerékpárút vagy útfejlesztés, ezek valósuljanak meg.

 

És nem olyanok, aminek nem örülnek az emberek, mint például a 400 kV-os magasfeszültségű távvezeték, amivel tanyarombolás valósul meg - fogalmazott. Földi Áron.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.055 másodperc alatt készült el. | Copyright 2019 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 9504626 | Ebben a hónapban: 155933 | Ma: 817 | jelenleg: 6 | Statisztika