ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 29. péntek, Auguszta napja van. - Holnap Zalán napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Ungvári Miklós látogatta meg a pápai judósokat

2018.02.06. 12:53 Rovat: Sport
Fotó: papa-ma.hu

A Judo a Pápai Sportért Alapítvány meghívására Pápára látogatott a magyar judo ikonikus alakja, a londoni olimpia ezüstérmese, a háromszoros Európa-bajnok Ungvári Miklós. Az év magyar cselgáncsozójának hatszor megválasztott sportoló első alkalommal látogatott el Pápára, vendéglátói pedig gondoskodtak arról, hogy tartalmasan teljen a Pápán töltött két napja.

- Miklós egy tavaly év végi vállműtét után lábadozik, így tudta elfogadni a meghívásunkat - mondta el Mezei Csaba, az alapítvány kuratóriumi elnöke. - Tudtuk, hogy olimpikonunk remek lovas, imádja a szép vidékek bebarangolását lóháton, ezért pénteken egy óriási lovas túrát szerveztünk neki a vadregényes Bakonyban. A négyórás túra alatt a bajnok ellátogatott Pénzesgyőrre, Szépalmára, és megtekintette a Bakony közepén álló várromot is. Este a Judo Pápa és a Bakony Judo Klub vezetőivel, edzőivel munkavacsorán vett részt, ahol a pápai edzők közelebbről is megismerhették Miklóst, kicsit beleláthattak egy profi sportoló életébe.


Másnap reggel kicsik és nagyok izgatottan gyülekeztek a pápai dojoban, ahol a közös bemelegítés után a kiváló sportoló néhány mozdulatot megmutatott abból, miért is tartják őt az egyik legjobb cselgáncsozónak. A két pápai klubon kívül a sárvári Sakura Egyesület és a gyarmati Dózsa SE judokái is jelen voltak, szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni a szőnyegen.


- A két órás tréning első felében Miki versenytechnikákat, taktikákat mutatott a gyerekeknek, a második részben pedig kérdezhettek tőle a kis judokák - folytatta Mezei Csaba. - Miklós elmesélte többek között az olimpiai élményeit, hogy milyen érzés megnyerni egy Európa-bajnokságot, és hogy kell felkészülni egy világversenyre. 


- Nagyon köszönöm a pápai judósok meghívását, örülök, hogy ennyien eljöttek ma, és annak ellenére, hogy nemrég egy vállműtéten estem át, bízom benne, hogy meg tudom mutatni mindenkinek, hogy tudok még közlekedni a tatamin - mesélte mosolyogva az edzés előtt az ötödik olimpiájára készülő versenyző, aki még londoni ezüstérmét is elhozta megmutatni a gyerekeknek. - Mivel nagyon vegyes a korosztály, igyekszem egy olyan csokrot összefűzni, amiből mindenki kedvére csemegézhet és természetesen a felmerülő edzői kérdésekre is szívesen válaszolok. 2012 óta országhatáron belül és a nagyvilágban is hírvivője vagyok ennek a csodálatos sportágnak, célom, hogy minél több emberrel megismertessem és megszerettessem ezt a sportágat, Pápán úgy látom erre nincsen szükség, hiszen szemmel látható az a tisztelet és alázat, mely a judot körülveszi. Gratulálok az edzőknek és arra biztatom a gyerekeket, hogy merjenek nagyot álmodni, mert minden csak rajtuk múlik - mondta Ungvári Miklós. 


A délelőtti, jó hangulatú edzés végén természetesen a közös fényképek sem maradhattak el, hiszen nem minden nap lehet egy olimpia ezüstérmes sportolóval találkozni. Ungvári Miklós a Várkertfürdőben pihente ki a hétvége fáradalmait, pápai judos barátaival egyebek mellett kipróbálta a felújított szaunát is.

 

Forrás és fotó: papa-ma.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.234 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28616593 | Ebben a hónapban: 496407 | Ma: 9551 | jelenleg: 3 | Statisztika