ENGLISH DEUTSCH
Ma 2019. január 22. kedd, Vince napja van. - Holnap Zelma napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Mai mozi műsor

15:30 Patkós Irma terem
Ralph lezúzza a netet

Jegyfoglalás »

 
15:45 Huszárik Zoltán terem
Tranzit

Jegyfoglalás »

 
17:45 Patkós Irma terem
Kurszk

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Styx

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Tű, cérna, szerelem

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Üveg

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

A legjobb sportolókat díjazták

2017.12.15. 17:02 Rovat: Sport
A legjobb sportolókat díjazták

Átadták a megye legjobb sportolóinak járó kitüntetéseket ma. Négy kategóriában is vehetett át ceglédi sportoló vagy egyesület díjat. Az év legjobb pest megyei sportolója női utánpótlás kategóriában Őzbas Szofi  lett, az általános iskolai korosztályban harmadik lesz Keszthelyi Luca, az év legjobb Pest megyei csapata felnőtt kategóriában a CEKK csapata lett, a speciális kategóriában pedig a legeredményesebbnek és legjobbnak Velkey Ádámot választotta a közgyűlés.

Pest megye közgyűlése évek óta megrendezi az úgynevezett Sportkarácsonyt, ahol az adott esztendő legeredményesebb versenyzőit, edzőit köszöntik. A díjátadás előtt a közgyűlés elnöke, Szabó István mondott köszönetet a sportolóknak és az edzőknek, akik minden akadályt leküzdve dolgoznak az eredményekért.  Egy héttel ezelőtt, Pest megye éves ünnepségén, a Megyenapon néhány szó esett arról, hogy milyen fontos szerepet játszott Magyarország sikereiben két alapvető tulajdonság.
Két olyan vonás, ami annyira jellemző a magyarokra.   Az egyik az újjászületés képessége, a másik képességünk pedig az építő ember kitartó, türelmes munkája - fogalmazott köszöntőjében a megyei közgyűlés elnöke.

 

Szabó István, elnök, Pest Megye Közgyűlés: - Nézzenek szét e falak között, amit egy közös akarat épített fel a Reformkorban. Itt a bizonyíték arra, hogy milyen nagyszerű kor volt az, amikor az "építő" emberek kezükbe vették a nemzet sorsát; és olyan terveket fogadott el a közösség ebben a teremben, amire a korábban gondolni sem mertek.  És emlékezzünk arra is, hogy ez a kor azért hagyott ránk ilyen nagyszerű örökséget, mert az elődeink nem anyagi erőben, kövekben, és fizikai méretekben mérték az értéket - Hanem az emberben.

 

És soha, egyetlen alkalommal nem mondták azt, hogy befejeztem; Csak azt, hogy megtettünk egy újabb lépést - folytatta az elnök.

 

Szabó István, elnök, Pest Megye Közgyűlés: - Bárki, aki a sportban eredményeket ért el, aki éveken keresztül küzdött azért, hogy előbbre lépjen, jól tudja, hogy milyen érzés, minden egyes napra úgy tekinteni, mint egy lehetőségre, hogy megtegyünk egy újabb lépést. És milyen rendkívüli, különleges teljesítmény, ha valaki ilyen emberek között is képes arra, hogy a legjobb legyen. Az ilyen emberek változtatják meg a világot.

 

Ezért döntött úgy Pest Megye Közgyűlése, hogy 2017-ben Pest Megye Díszpolgárrá választ egy olyan embert, aki sportban elért sikereivel, emberségével és kitartó munkájával a legjobbak között is a legjobb volt. Ezért döntött úgy, minden vita és kérdés nélkül valamennyi képviselő, hogy Pest Megye Díszpolgára Cseh László, olimpikon és világbajnok sportoló. Ma viszont a megye többi kiváló sportolóját is díjazták. Az év legjobb pest megyei sportolója női utánpótlás kategóriában Őzbas Szofi  lett, az általános iskolai korosztályban harmadik lesz Keszthelyi Luca, az év legjobb Pest megyei csapata felnőtt kategóriában a CEKK csapata lett, a speciális kategóriában pedig a legeredményesebbnek és legjobbnak Velkey Ádámot választotta a közgyűlés.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.093 másodperc alatt készült el. | Copyright 2019 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 9270742 | Ebben a hónapban: 151541 | Ma: 248 | jelenleg: 1 | Statisztika