ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika napja van. - Holnap Máté napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Mai mozi műsor

16:00 Huszárik Zoltán terem
12 hónap az erdőn

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Macskafogó

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
A kutyám nélkül sehova

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Egy kis szívesség

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Lajkó - Cigány az űrben

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Végállomás: esküvő

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Legszebb kerteket és rajzokat díjazták

2017.10.12. 15:43 Rovat: Közélet
Legszebb kerteket és rajzokat díjazták

A legszebb kerteket és legjobb rajzokat is díjazta az önkormányzat. A Szebb virágosabb Cegléd mozgalom keretében több kategóriában hirdettek eredményt, de Cegléd újra csatlakozott az országos konyhakert programhoz is. Ott normál és mini kategóriában hirdettek eredményt.

További képek ITT »

A Környezetszépítési Programot már 9. éve hirdetik meg a városban. Minden évben egyre többen szépítik, építik városunk képét. A szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom kapcsán több ezer palántát osztottak ki a város, hogy ezzel segítse a kertszépítők munkáját. De nem csak társasházak, balkonok, intézmények is sorra szépülnek.

 

Takáts László,  polgármester:  - És köszönöm az intézmények segítségét, mert ezeken a helyeken a kert kialakítása közösségformáló erején túl a mindennapok feszültségeit is oldják a kicsinosított virágos kertek. Köszönöm azt az aktív részvételt, ami már az egynyári palánta kiosztásától kezdve érezhető volt önökön, az eredményeket pedig a városban járva sok helyen csodálhattuk a nyár folyamán.

 

A polgármester külön megköszönte a fiatalok lelkesedését, mert a rajzpályázatra érkezett alkotások azt mutatják, hogy a jövőben is számíthatnak rájuk, van utánpótlás kert és környezetszerető emberekből. A program sikeréről beszélt a Várvag Kft megbízott főkertésze is.

 

Hervai Gergő,  megbízott főkertész: - Bízom benne, hogy a lelkesedés és az odaadás nem hanyatlik és a jövő évben is egyre többen fognak jelentkezni ezekre a szép programokra. És az is nagyon fontos, hogy egyre többen vegyék ki a részüket az önkormányzat azon serénykedéséből, hogy minél több közterületet tudjunk virágosítani, megművelni és csodaszéppé tenni.

 

A konyhakert mozgalomban 2 kategóriában versenyezhettek a résztvevők. Normál kategóriában  Jenei Zsuzsanna és Madar Lajos kertje nyert. Ők részt vettek Magyarország Legszebb Konyhakertek  Országos megmérettetésen is ahol Normál kategóriában országos I. helyezést értek el  A mini kategóriában a  Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola vehette át az első helyezettnek járó díjat. A Szebb virágosabb Cegléd mozgalom kapcsán is több kategóriában versenyeztek a résztvevők. A családi házak közül Kucsora Tamásnéét ítélte legszebbnek a zsűri  A balkonok közül Varga Kataliné lett a legszebb. A programhoz kapcsolódva az alpolgármester is arra bíztatott mindenkit, szépítse környezetét, hiszen ez mindenki számára jó és hasznos.

 

Hegedűs Ágota, alpolgármester: - Én azt szeretném, ha minden utcában minden előkertben kihasználnák a lehetőséget. Ha fű, akkor legyen levágva. A föld, akkor legyen beültetve. Az lenne a célunk, hogy mindenhol a környezetünkben rendezettség legyen.

 

Most adták át az intézményi kategória díjait is, első a  Pesti úti Óvoda  lett. A társasházak közül a Jászberényi út 7. lett az első.   A Legvirágosabb utca pedig a Nótás utca lett   Az örökbefogadási program fődíját és a vándorserleget pedig a Cegléd és Térsége Ipartestület  vezetője vehette át. De gyönyörű rajzokat is láthattak az ünneplők. Hiszen a Mi parkunk, mi kertünk rajzpályázatra több mint 150 rajz érkezett.  A gyerekeket, fiatalokat is díjazták az ünnepségen.  De az alpolgármester versenyen kívül is átadott két díjat. Kisfaludi István és Nagy Gábor szépítő munkáját ismerték el az ajándékkal.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.127 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 8222273 | Ebben a hónapban: 220461 | Ma: 4014 | jelenleg: 1 | Statisztika