ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika napja van. - Holnap Máté napja lesz. Az időjárás most: 26 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Mai mozi műsor

16:00 Huszárik Zoltán terem
12 hónap az erdőn

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Macskafogó

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
A kutyám nélkül sehova

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Egy kis szívesség

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Lajkó - Cigány az űrben

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Végállomás: esküvő

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Horváth Gábor véleménye az óvoda bővítéséről

2017.10.12. 09:25 Rovat: Közélet
Horváth Gábor véleménye az óvoda bővítéséről

Horváth Gábor, a városrész önkormányzati képviselője az ünnepélyes átadást követően kereste meg szerkesztőségünket. Mint mondta: ő kezdeményezte a csoportszoba kialakítását. Úgy fogalmazott: először 2016.márciusában, írásban is hívta fel a polgármester figyelmét, hogy szükség lenne a bővítésre. Az alpolgármester viszont megmutatta azt a dokumentumot, amely szerint a városvezetés már 2015-ben tett lépéseket az óvoda bővítésére. Horváth Gábor azt is kifogásolja, hogy az új csoportszoba kialakításával szűkült az iskola élettere. Szerinte nem így kellett volna megoldani az óvoda bővítését.

Horváth Gábor ezt az interpellációt nyújtotta be az önkormányzathoz. A képviselő a mai ünnepélyes átadás után kereste meg szerkesztőségünket. Mint mutatta: ebben a képviselői beadványban tett javaslatot az ugyeri óvoda bővítésére mintegy másfél évvel ezelőtt.

 

Horváth Gábor, önkormányzati képviselő: - 2016. március 24-én a polgármester úr és a testület figyelmét arra, hogy az ugyeri óvodát bővíteni kell egy csoportszobával. Tehát az én terveim azok voltak, hogy a csoportszobát hozzáépítve az óvodához, csoportszobát létesítünk. Ezáltal megkíméljük a közlekedőket a gyerekek mozgásától az iskola és az óvoda között, valamint nem szűkül le az iskola élettere.

 

A bővítést tehát szerinte nem így kellett volna megoldani. Horváth Gábor hozzátette: sajnálatos az is, hogy a csoportszoba kialakítását csak a tanévkezdés után, mintegy két hónapos csúszással tudták befejezni.

 

Horváth Gábor, önkormányzati képviselő: - Én időben felhívtam a figyelmet és véletlenül sem arról van szó nem örülök az óvoda bővítésének hanem a probléma gyökere ebben rejlik. Szeretném felhívni a figyelmet arra is, hogy ami a sajtóban elhangzott polgármester úr szájából, hogy a képviselő új óvodát akar építeni. Szeretném ezt az interpellációt átadni a sajtó képviselőinek, amin látszik, hogy nem ez szerepel. 

 

Nem Horváth Gábor kezdeményezte legelsőként, már a képviselő 2016-os beadványa előtt egy évvel lépeseket tett a város vezetése, hogy bővüljön az ugyeri óvoda-mondta Hegedűs Ágota alpolgármester.

 

Hegedűs Ágota, alpolgármester: - 2015-ben megfogalmazódott a város vezetésének részéről az ugyeri óvoda bővítése, mert a védőnőkkel folyamatos kapcsolatot tartunk és tudjuk a gyermeklétszámok alakulását. Abban az évben kiírtak egy óvodafejlesztési pályázatot, aminek nagyon megörültünk és pályázni szerettünk volna, de kiderült hogy nem lehet külön venni a városrészeket, hanem összességében kell nézni a férőhelyeket.

 

Akkor a pályázati kritériumok miatt nem sikerült pénzt nyerni. Így az önkormányzat a saját beruházás mellett döntött. Hegedűs Ágota arra is reagált, hogy elvették-e az iskolásoktól a területet a csoportszoba kialakítása miatt. Erről természetesen egyeztettek az ugyeri óvoda vezetőivel.

 

Hegedűs Ágota, alpolgármester. Azt mondták, hogy meg tudják oldani. Ez igaz, hogy tanterem volt, de délutáni foglalkozásokra használták és volt egy technikai szoba, és Benedekné Angéla azt mondta, hogy meg tudja oldani.

 

Nem igaz tehát, hogy az ugyeri iskolába járó gyerekek bármilyen hátrányt szenvednének az óvodai csoportszoba kialakításával-mondta Hegedűs Ágota.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.126 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 8222755 | Ebben a hónapban: 220943 | Ma: 4496 | jelenleg: 2 | Statisztika