ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. szeptember 18. kedd, Diána napja van. - Holnap Vilhelmina napja lesz. Az időjárás most: 17 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Megelőzés Napja a Kossuth téren

2017.09.22. 17:37 Rovat: Közélet
Megelőzés Napja a Kossuth téren

Látványos bemutatókkal, ügyességi versenyekkel és KRESZ tesztekkel várták az Autómentes Napra a fiatalokat. A Kossuth téren rendezett program fő célja a megelőzés, a baj elkerülése. A gyerekek láthattak járőr kutyás -és intézkedéstaktikai bemutatót is, továbbá volt lehetőség a kerékpárok regisztrálására is.

További képek ITT »

Nagy érdeklődéssel szemlélődtek ma a fiatalok a Kossuth téren, hiszen számos izgalmas rendőrségi stand várta őket. Nagy volt a sor például a bűnügyi technikusoknál, ahol ujjlenyomatot adhattak a gyerekek, de sokan sorakoztak a rendőrség történeti kiállítás előtt és a pedálos gokartos autóknak is nagy sikere volt. Az Autómentes Nap köré szervezett programok célja a gondolatébresztés, valamint a különféle problémák megelőzése - mondta a kapitányságvezető.

 

Török Csaba, kapitányságvezető, Ceglédi Rendőrkapitányság: - Akik esetleg rendőri eljárással kapcsolatban érintettek voltak tudják, hogy ez egy szükségszerű rossz hiszen, amikor megtörténik egy probléma meg kell oldani. De az a legjobb, ha senki nem válik áldozattá, vagy bűncselekmény elkövetőjévé. A rendezvény fő célja, hogy akik ide kilátogatnak ezekkel a gondolatokkal kapcsolatban tudjanak itt a kollégáimmal, gondolatokat cserélni."

 

Török Csaba arról is beszélt, hogy milyennek kell lennie annak, aki érdeklődik a rendészeti hivatás iránt.

 

Török Csaba, kapitányságvezető, Ceglédi Rendőrkapitányság: - Aki abban gondolkodik, hogy rendészeti pályára készül nagyon fontos az, hogy fegyelmezett legyen a mindennapi életben, sőt a közösségben gondolkodjon. Egyébként ezek az alaki fogások ezt mintázzák, hogy az egyén tud közösségben hatékonyan dolgozni és fegyelmezett.

 

A Bem József Műszaki Szakgimnázium és Szakiskola Rendészeti szakos diákjai is bemutatkoztak a rendezvényen. Manapság már nemcsak a fiúk, hanem a lányok körében is igen népszerű ez a hivatás.

 

Pap Bernadett: - Ez állt hozzám a legközelebb, így igazából nem szeretek bezárkózni, szeretem a harcművészetet is és szerintem itt ki tudok teljesedni ebben.

 

A programon volt járőr kutyás bemutató, amit mindenki csodálattal figyelt.A biztonságos közlekedést hirdetve kitelepült az egyik kerékpáros üzlet is. Náluk a biciklizéshez szükséges eszközökkel és nem mindennapi kerékpárokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

 

Nagy Ferenc, tulajdonos, CTM kerékpárbolt: - A sisak az elengedhetetlen. Minden egyes kerékpározónak azt mondom, hogy a biztonságos közlekedés, hogy legalább az ő fejméretéhez képest és attól függően, hogy milyen kerékpárt használ - közúton, erdőbe - ahhoz mérten kell sisakot nézni. Lehetőleg a sisak legyen felszerelve olyan biztonsági részekkel, melyek külön védik a fejet, tehát esetleg a hátsó kisagynál meg tudja húzni. Mindenféleképp olyan szakmai tanácsot kell kérni a kerékpárosoktól, amit ők ajánlanak.

 

Az autómentes napon a kerékpárlopások megelőzése érdekében bicikli regisztrációra is volt lehetőség.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.065 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 8208680 | Ebben a hónapban: 206868 | Ma: 9998 | jelenleg: 2 | Statisztika