ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika napja van. - Holnap Máté napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Mai mozi műsor

16:00 Huszárik Zoltán terem
12 hónap az erdőn

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Macskafogó

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
A kutyám nélkül sehova

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Egy kis szívesség

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Lajkó - Cigány az űrben

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Végállomás: esküvő

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

"A legszebb álmaink váltak valóra!"

2017.09.18. 16:57 Rovat: Közélet
"A legszebb álmaink váltak valóra!"

Csemő nyerte a jubileumi, Nemzeti vágtát. Petrik Tamás Vicces nevű lovával maga mögé utasította a füzéri, temerini, bajai és debreceni versenyzőt. "A díjátadáson figyelnem kellett arra, hogy mély levegőket vegyek és ne csorduljon ki a könnyem"-ezt mondta Petrik Tamás. De nem csak a büszke lovas, Csemő polgármestere is elérzékenyült. Lakos Roland úgy fogalmazott: beért a többéves, kitartó munka, a Nemzeti Vágta a legszebb álmaik szerint alakult.

Nagy reményekkel és rengeteg munkával a hátuk mögött vágott neki Csemő az idei Nemzeti Vágtának is. Tavaly épphogy lemaradtak a győzelemről, ezért minden eddiginél fontosabb volt hogy bizonyítsanak a Hősök terén. Csemő lovasa, Petrik Tamás kiválóan szerepelt az elő-és a középfutamban is. A döntőben-melyet a Magyar Televízió élőben közvetített- Füzér, Temerin, Debrecen és Baja lovasával küzdött az elsőségért. A A csemői lovasnak parádésan sikerült elkapnia a rajtot.

 

Petrik Tamás: - Éreztem, hogy meglehet, de biztos akkor voltam benne, amikor a célvonalon áthaladtam, és láttam, hogy fél lóhosszal lemaradt a vetélytársam. Az én lovam nagyon kitartó és ezt az egy tempót bírta végig.

 

A Vágta igazgatója szerint az elmúlt tíz év legizgalmasabb döntő futama volt a mostani.  A többi versenyző próbálta befogni Petrik Tamás Vicces nevű lovát, de nem sikerült. Csemő így rajt-cél győzelmet aratott. A lelátó valamennyi szetorában szurkoltak csemőiek. Szurkoltak majd együtt sírtak. A polgármester is elérzékenyült a győzelem pillanatában.

 

Lakos Roland , polgármester: - Nem szégyellem bevallani hogy elbőgtem magam a lelátó kellős közepén, már az utolsó kanyar előtt lehetett látni, hogy ez most meg lesz. Tavalyi balszerencséhez képest most meg fogjuk tudni nyerni. Óriási boldogság, mondanom sem kell, mert valami hasonlót fogalmaztunk meg évekkel ezelőtt, amikor elkezdtük a közös munkát. Izgultunk, elemeztük az elővágtákat, eredményeket listáztunk, és nagyon készültünk erre a hétvégére, ami a legszebb álmaink szerint alakult.

 

A csemői önkormányzat évek óta minden segítséget megadott Petrik Tamásnak. A tudatos, fegyelmezett munkának pedig meg is lett a gyümölcse. A 2017 leggyorsabb lovasa címet elnyert csemői versenyző a Nemzeti Vágta vándordíját, egy 1848-as huszárszablyát és ötmillió forintos jutalmat vehetett át az ünnepélyes díjátadón. Vicces hátára pedig győzelmi takarót terítettek.

 

Petrik Tamás: - Büszke vagyok Csemőre, mert mindig nagyon jól támogatnak. Polgármester úr, Lakos Roland minden versenyemen ott van, most is ott volt a lelátó közepén, láttam és az eredményhirdetés is nagyon szépen meg volt csinálva és figyelnem kellett arra, hogy mély levegőket vegyek és ne csorduljon ki a könnyem. 

 

A büszke lovas és a polgármester nem győzi fogadni a gratulációkat, az elkövetkező napokban rengeteg médiaszereplésük lesz. A polgármester elmondta: az ötmillió forintos pénzjutalom Petrik Tamást illeti, sőt az önkormányzat átvállalja a nyeremény adóvonzatát.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.151 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 8222552 | Ebben a hónapban: 220740 | Ma: 4293 | jelenleg: 4 | Statisztika