ENGLISH DEUTSCH
Ma 2017. szeptember 26. kedd, Jusztina napja van. - Holnap Adalbert napja lesz. Az időjárás most: 14 °Cgyengén felhősgyengén felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Mai mozi műsor

15:45 Huszárik Zoltán terem
Gru 3.

Jegyfoglalás »

 
17:15 Huszárik Zoltán terem
Hetedik alabárdos

Jegyfoglalás »

 
17:30 Patkós Irma terem
Újra otthon

Jegyfoglalás »

 
19:45 Patkós Irma terem
Kingsman: Az aranykör

Jegyfoglalás »

 
20:00 Huszárik Zoltán terem
Ultra

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Hír, program, komment

Újdonságok a Fürdőnél

2017.09.06. 16:08 Rovat: Közélet
Újdonságok a Fürdőnél

Zárható, fedett bicikli tárolókat helyeztek ki a Budai úti fürdőhöz, és pumpás kerékpártámasz is segíti a két keréken közlekedőket. Sokan járnak a fürdőbe illetve a fürdő környékére sportolni biciklivel, igény mutatkozott a kerékpárokat védő újításokra. A fedett tárolót néhány száz forintért lehet bérelni.

Ezek a zárható bringaboxok minden nap 9 és 18 óra között igénybe vehetőek a kerékpárosoknak itt, a Budai úti fürdőnél. Ha ebbe tesszük biciklinket sem az eső, sem a szél, sem a nap nem okoz kárt benne, amíg mi strandolunk, vagy sportolunk a fürdő környékén. És nem mellesleg a lopástól is védi a kétkerekűt.

 

Szűcs Ádám , ügyvezető, Termálfürdő Kft.: - Nagyon sokan nagy értékű kerékpárokkal látogatnak el hozzánk. Részükről jelentkezett az igény, hogy biztonságos formában tudják tárolni a kerékpárt és ez az eszköz maximálisan alkalmas erre.

A bringabox bérleti díja 500 forint és kétezer forint kauciót is kell fizetni, ami azonban teljes egészében visszajár, amint leadjuk a tároló kulcsát. A biztonságos és kulturált kerékpártárolók mellett pedig egy pumpás támasszal is kedvesedett a fürdő a vendégeknek.

 

Szűcs Ádám , ügyvezető, Termálfürdő Kft.: -Rengeteg helybéli érkezik biciklivel mind a fürdőbe, mind a fürdő melletti tó környékére pihenni vagy sportolni. Ezért gondoltuk, hogy az ő kedvünkben járunk ezzel a két beruházással.

 

A budai úti fürdőkomplexum jó szezont zárt-erről is beszélt stábunknak az ügyvezető. Szűcs Ádám elmondta: a nyár nagy attrakciója az aquapark úgy csúszdája volt, amelyre rekordszámú érdeklődés mutatkozott.

 

Szűcs Ádám , ügyvezető, Termálfürdő Kft.: - Több mint 15 ezer ember csúszott le a csúszdán. Nagyon-nagyon szeretik a vendégeink, folyamatos sorban állás van a csúszdánál.

 

A 16 méter magas élményelem azért különleges, mert függőlegesen, szinte szabadesésben indul a csúszás. Stábunknak mindenki aki kipróbálta, arról számolt be: óriási élmény.

 

Boros Dániel: - Óriási élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok, ez eszméletlen. Olyan sebességgel mentem le, hogy fel sem fogtam hogy mi történik. Úgyhogy párszor még le kell mennem, hogy tudjak minden egyes kanyart, de óriási élmény.  Úgy megyünk le itt az egyenes szakaszon, hogy hozzá sem értem a csúszdához, csak így zuhanunk lefelé.

 

Aki még szeretne csúszni, lesz rá lehetősége, de az idei szezonban már csak néhány napig. Szeptember tizedikével bezárják az aquaparkot, A strand pedig az időjárás függvényében lesz nyitva, de az biztos, hogy szeptember végéig az úszómedence használható.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.034 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 5234075 | Ebben a hónapban: 177300 | Ma: 1427 | jelenleg: 15 | Statisztika