ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. március 28. csütörtök, Gedeon napja van. - Holnap Auguszta napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Egy pont a listavezető Kisvárda ellen

2017.09.03. 09:07 Rovat: Sport
Fotó: Kisfaludi István

Az éllovas Kisvárda az eddig pontosan ötvenszázalékos mérleggel álló Ceglédhez utazott, és bizony alaposan megszenvedett a Pest megyeiek vendégeként. A hazai együttes a félidő közepén megszerezte a vezetést, a Kisvárda a végén még örülhetett, hogy a ráadásban egy kavarodást kihasználva legalább az egyik pontot megmentette.

További képek ITT »

Kőházi Ádám tudósítása: 

 

Már az első percektől veszélyeztetett a forduló előtt még listavezető Kisvárda, de mi sem maradtunk adósak a helyzetekkel, az 5. percben Farkas adott be hosszan, majd Albert indította nagyszerűen Asztalost, de az ő beadása is pontatlan volt.

 

A parádés formában védő Mursits a 10. percben jelezte először, hogy ma nagyszerű formában van. Majd a 12. percben Albert és Nánási összefejeltek, onnantól pedig Nánási törött! orral játszotta végig a mérkőzést.

 

A 25. percben aztán egy szöglet után Szabó állt be jól a védőjének, akiről lefordulva a kapuba kotorta a labdát.

 

A gól után mindkét oldalon voltak lehetőségek, de komoly gólszerzési lehetőség már nem alakult ki, így egy gólos vezetéssel mehettünk a szünetben az öltözőbe.

 

A félidőben Szabó helyére Farkas János érkezett, aki 1 perccel a kezdés után rácsapott egy labdára, majd ellőtte a kint lévő kapus felett, de mellé ment a labda. Ez után is több veszélyes és gyors támadást vezettünk, de ezek végén pontatlanok voltak a beadások.

 

Ez után Mursits percei érkeztek, először az 54., majd az 58. percben védett óriási bravúrral. Nem sokkal később Damásdi növelhette volna két gólosra az előnyünket, de egy jó csel után eltekerte a labdát a kapu mellett.

 

A félidő közepén Asztalos kapott egy rúgást, aminél nem ítélt szabadrúgást a játékvezető, de Asztit lekellett cserélni, G. Bíró érkezett a helyére. Nem sokkal később Albert összeszedte ötödik sárgalapját az idei szezonban, így a következő mérkőzést ki kell hagynia.

 

Az utolsó 20-25 percben a Kisvárda erőltette a támadásokat, mi pedig veszélyes ellentámadásokból akár a mérkőzést is lezárhattuk volna, de először Albert a kifutó kapus mellett próbálta ellőni a labdát, de hozzáért a kapus, így elkerülte a kaput a labda. Majd nem sokkal később Farkas János passza után tisztáztak Damásdi elől.

 

Az utolsó öt percben már vezetőedzőnk nélkül kellett folytatni a mérkőzést, miután a játékvezető elküldte a kispadtól. Sajnos a nyomást már nem bírtuk ki, így a 92. percben egyenlíteni tudott a Kisvárda.

 

Nagyszerűen futballozott a csapat, Mursits kiválóan védett, igazán megérdemeltük volna a három pontot, nagyot küzdöttünk, de a Kisvárda ellen bárki örülhet az egy megszerzett pontnak. Folytatás jövő hét vasárnap Siófokon.

 

Az nso.hu tudósítása:

 

CEGLÉDI VSE-KISVÁRDA MASTER GOOD 1-1 (1-0)


Albertirsa, 650 néző. Vezette: Radványi Ádám
CEGLÉD: Mursits - Virág Á., Nánási, Preklet, Farkas A. - Albert I., Törtei - Damásdi, Asztalos (G. Bíró, 66.), Szilágyi P. (Peres, 85.) - Szabó V. (Farkas J., a szünetben). Vezetőedző:Klausz László
KISVÁRDA: Molnár-Farkas - Zanko, Izing, Vermes, Fodor Á. - Vári (Heffler N., 71.), Oltean (Horváth Z., 78.), Lucas, Délczeg - Ilic, Lukács R. (Misic, 57.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Szabó V. (1-0) a 26., Fodor Á. (1-1) a 92. percben


MESTERMÉRLEG


Klausz László: - Sajnálom, hogy nem szereztük meg a három pontot, pedig minden esélyünk meg volt rá. A játékkal, a hozzáállással, az akarattal elégedett vagyok, az eredménnyel nem.


Kondás Elemér: - Több góllal kellett volna megnyernünk a mérkőzést, de helyzeteinket kihagytuk, majd egy szöglet után vezetést szerzett a Cegléd. Később már örültünk, hogy sikerült egyenlítenünk a szívósan és nagy elszántsággal védekező házigazda ellen. 

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.256 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28594432 | Ebben a hónapban: 474246 | Ma: 10654 | jelenleg: 5 | Statisztika