ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. március 23. péntek, Emőke napja van. - Holnap Gábor napja lesz. Az időjárás most: 3 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Aktuális programok

Mai mozi műsor

15:45 Patkós Irma terem
Sherlock Gnomes

Jegyfoglalás »

 
15:45 Huszárik Zoltán terem
Sötétben

Jegyfoglalás »

 
17:30 Patkós Irma terem
Gringo

Jegyfoglalás »

 
17:30 Huszárik Zoltán terem
Nap nap után

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Mrs. Hyde

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
A szabadság ötven árnyalata

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Az iskolaigazgatókat köszöntötték

2017.08.24. 18:09 Rovat: Közélet
Az iskolaigazgatókat köszöntötték

Ünnepi ebéd keretében köszöntötte a ceglédi tankerület a leköszönő iskolaigazgatókat, valamint az újonnan választott illetve újraválasztott vezetőket. A ceglédi tankerületben idén öt intézmény kezdi új igazgatóval a tanévet, Gyulán, Csemőben, Sülysápon, Nagykőrösön és Tápiószentmártonban.  Fodor Gábor a ceglédi tankerület igazgatója úgy fogalmazott: szeretné, ha hagyomány lenne, hogy méltóképpen köszöntsék az iskolaigazgatókat minden tanév elején.

A ceglédi tankerület életében újdonságszámba menő és mindenképpen hagyományteremtő a mai ünnepség-mondta az iskolaigazgatókat köszöntve Fodor Gábor. A ceglédi tankerület vezetője úgy fogalmazott: szeretné ha méltósága lenne a tanévkezdésnek, megköszönve az iskolaigazgatók munkáját.

FODOR GÁBOR, igazgató, Ceglédi Tankerületi Központ: Én azt szeretném, ha a tankerületi munkának, a vezetői munkának lenne méltósága azon túl is ami eddig megvolt. Üljünk le az ünnepi asztal köré. Köszöntsük azokat, akiktől most elköszönünk, köszöntsük azokat, akik igazgatóként újból vagy újként elindulnak a kinevezésük útján és köszöntsük a többieket is, akik a napi rutin után ismét elkezdünk egy új tanévet.

A ceglédi tankerületben idén öt intézmény élén történik változás. A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola leköszönő vezetője Simon Gáborné, őt Dévainé Kazinczy Sára váltja az igazgatói székben. A Csemői Ladányi Mihály Általános Iskola igazgatója, Oszlánczi Ferenc nyugdíjba vonult, az iskolát mostantól a korábbi helyettes, Arató Istvánné vezeti. A Sülysápi Szent István Általános Iskolában a leköszönő Kecser György után Hegedűs József vezeti tovább az intézményt. A nagykőrösi Dalmady EGYMI-t Bobál Róbertné után Vízi Viktória igazgatja mostantól, A tápiószentmártoni Földváry Miklós Alapfokú Művészeti Iskolában pedig Terék Józsefet Kollárné Vergyák Éva váltja. A tankerület vezetője valamennyi leköszönő és új igazgatónak ajándékkal kedveskedett.

 

Fodor Gábor ugyancsak köszöntötte az újonnan megválasztott vezetőket: a nyársapáti iskola vezetőjét, Tóth Tibort, a jászkarajenői iskola igazgatóját, Antalné Petrovics Erikát, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola vezetőjét, Polgár-Szabó Zoltánnét, a Losontzi Iskola igazgatóját, Farkas Editet, a  Kossuth Lajos Gimnázium igazgatóját, Gulyás Zoltánt valamint a kókai, a törteli, a tápiószecsői általános iskola valamint a nagykőrösi zeneiskola régi-új vezetőjét.

 

Fodor Gábor ünnepi köszöntőjében elmondta: a Klebelsberg Központ vezetője kiválónak értékelte a ceglédi tankerület munkáját.

 

Fodor Gábor, igazgató, Ceglédi Tankerületi Központ: - Ha az iskolában jó munka folyik, akkor a tankerületnek könnyű dolga van. Ha az iskolában jó a hangulat és az iskolában jó a közösség, az iskolában van innováció van kreativitás, és van elszánás a jó munkára, akkor a tankerületnek más dolga nincs  mint odaadja mellé a pénzt és támogatja ezt a folyamatot. A másik, akiknek köszönet jár, a tankerületi munkatársak, akik nélkül én nem tudtam volna határidőre és pontosan teljesíteni a feladataimat, nem tudtam volna jogszerűen és szabályszerűen elvégezni a munkát.

 

Az ünnepi ebéden a csemői iskola leköszönő igazgatója, Oszlánczi Ferenc is szólt pedagógustársaihoz. Az igazgatók koccintottak az új tanév kezdetére.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.053 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 6567598 | Ebben a hónapban: 203911 | Ma: 6260 | jelenleg: 7 | Statisztika