ENGLISH DEUTSCH
Ma 2017. december 11. hétfő, Árpád napja van. - Holnap Gabriella napja lesz. Az időjárás most: 11 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Hír, program, komment

Új rendőrautót adtak át Csemőben

2017.07.03. 15:48 Rovat: Közélet
Új rendőrautót adtak át Csemőben

Új rendőrautót adtak át a csemői falunapon. A körzeti megbízottak innentől ezzel a gépjárművel fogják járni a települést és erősíteni a közbiztonságot. Az autó megvásárlását a csemői Polgármesteri Hivatal mellett, egyéb, cégek és magánszemélyek is támogatták.

Új gépjármű fogja ezentúl segíteni a körzeti megbízottak munkáját Csemőben. A Dacia Duster típusú terepjáró a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 451. szolgálati járműve. A polgármester úgy fogalmazott: az önkormányzat anyagilag támogatja a rendőrkapitányság munkáját, hogy ezáltal minél magasabb színvonalon valósulhasson meg a feladatellátásuk.

 

Dr. Lakos Roland, polgármester, Csemő: - Török Csaba Cegléd rendőrkapitánya azzal a kéréssel keresett meg minket, az idei év elején, hogy próbáljunk meg vásárolni egy szolgálati autót. Az önkormányzat azonnal partner volt a megvalósításához, azonban az anyagi erőnk a korlátozott források miatt ehhez kevésnek bizonyult.

 

De a cégek és magánszemélyek támogatásának köszönhetően sikerült megvásárolni a gépjárművet. A lakosság gyors összefogása azt mutatja, hogy bíznak az állományban, a körzeti megbízottak munkájában, akikkel nap mint nap találkoznak. Volt idő, amikor az ismertté vált bűncselekmények száma nagyon megnőtt, ez azóta rengeteget javult - mondta Dr. Németh Gyula rendőrezredes.

 

Dr. Németh Gyula , r.ezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes: - Akkor a rendőri létszámot megemeltük több mint 600 fővel, a körzeti megbízottak munkájára kiemelt hangsúlyt helyeztünk. Megyei szinten 40 fővel emeltük meg a körzeti megbízottak létszámát és azóta is mindent megteszünk azért, hogy ez a létszám mindig 100%-os feltöltés közeli állapotban legyen.

 

A körzeti megbízottak ismerik a helyi viszonyokat, a lakosokat és ha valami történik segítséget tudnak nyújtani az embereknek.

 

Dr. Németh Gyula , r.ezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes: - Csak emlékeztetőül mondom, tavaly az ismert bűncselekmények száma épphogy meghaladta a 22 ezret, tehát kevesebb, mint a fele a 2012 évinek és a nyomozás eredményességi mutató meghaladta az 55%-ot. Tehát ma már bátran mondhatjuk, hogy aki arra teszi a fejét, hogy bűncselekményre az méltó büntetését meg fogja kapni nagyobb valószínűséggel, minthogy megúszná.

 

Most a legfontosabb az, hogy ezeket az eredményeket megőrizzék, amihez elengedhetetlen a megfelelő technikai felszerelés, mint például az új gépjármű.

 

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/1
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.066 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 5777163 | Ebben a hónapban: 77728 | Ma: 5827 | jelenleg: 6 | Statisztika