ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 20. szombat, Konrád, Tivadar napja van. - Holnap Konrád napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

Hír, program, komment

Cegléd is bemutatkozott Siófokon

2017.06.12. 17:34 Rovat: Közélet
Cegléd is bemutatkozott Siófokon

Cegléd is bemutatkozott a Nemzeti Regatta - Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválján. A kétnapos rendezvényen a város sportolói, a polgármester és az országgyűlési képviselő szállt hajóra, hogy összemérjék ügyességüket más településekkel.

További képek ITT »

Emellett neveztek a főzőversenyre is, melyen vad laskát készítettek. A vizes megmérettetéseken és a főzőversenyen városunk nem ért el helyezést, de a Patkós Irma Művészeti Iskola növendékeinek színpadi produkciója megnyerte az első díjat.

Cegléd is nevezett a Siófokon tartott Nemzeti Regatta Vitorlás Fesztiválra. A kétnapos rendezvényen 50 település mutatkozott be. A várost többek között önkormányzati képviselők és ceglédi sportolók képviselték. Az első megmérettetésen a sportolók és a polgármester is sárkányhajóba szállt Baja és Siófok ellen. A vízparti települések komoly ellenfélnek számítottak, így nem jutott tovább a csapat.

Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó: - Sajnos mi a sportteljesítményünkben annyira nem tudtuk odatenni magunkat, ez a Baja megtréfált az első körben, majd aztán kikaptunk Siófoktól is. De bízunk benne, hogy ha legközelebb újra itt lennénk a Nemzeti Regattán ugyanezzel a csapattal, jobban felkészülve oda tudnánk tenni magunkat. Mind ennek ellenére azt mondom, hogy mosolygós embereket látunk, fantasztikus ételeket, fantasztikus ceglédi csapat.

A város sátrából finom illatok szálltak, hiszen a főzőversenyre is készült a csapat. Nem is akármilyen étellel, vad laskát készített Imregi Tibor. Ez újdonság, hiszen ilyet még nem főztek a városban.

Imregi Tibor: - Minden egyes porcikája ceglédi, mert Cegléden készült a laskatészta és az őz, ami hozzá készül egy tejszínes őzragu, azt pedig Cegléd határában a polgármester ejtette el.

A szakmai zsűri mellett a rendezvény műsorvezetője, Ördög Nóra is ellátogatott a város sátrához, hogy megnézze, milyen étel készül.A Nemzeti Regatta jó lehetőség, hogy a város bemutatkozzon és országszerte jó híre menjen - mondta a polgármester, Takáts László.

 

 

Cegléd is bemutatkozott Siófokon

Cegléd is bemutatkozott Siófokon

Takáts László., polgármester: - Ugyan Cegléd nem egy tradicionálisan vízparti és komoly vizes hagyományokkal rendelkező város, de minek után meghívást kaptunk erre a rendezvényre és egy héttel a Laska Fesztivál előtt vagyunk, úgy gondoltuk ez egy kis lendületet adhat a mi fesztiválunknak. Én azt gondolom, hogy a sportolóinkkal tisztesen helytálltunk a versenyekben is.

A rendezvényen részt vett Földi László országgyűlési képviselő is.

Földi László, országgyűlési képviselő: - Nagyon örülök annak, hogy Cegléd városa benevezett erre a versenyre, mert ez összehozza az embereket, ennél jobb csapatépítési lehetőség nem sok van, aki itt van ceglédi találkoztunk itt olyanokkal, akik eljöttek vonattal, hogy itt szétnézzen, részt vegyen ezen a rendezvényen.

A Nemzeti Regattán nemcsak sárkányhajóval, hanem vitorlással is versenyeztek a sportolók. Szombaton szélcsend miatt le kellett fújni a futamot, így másnap reggel szállhattak újra vízre a csapatok. Cegléd a negyedik helyen végzett a versenyen, ami nem volt elég a továbbjutáshoz. Bár a hajóversenyeken és a főzőversenyen nem ért el a város helyezést, de a Patkós Irma Művészeti Iskolások színpadi produkciója első helyezett lett.



Forrás: ctv.hu

Értékelés: 2.33/6
Még nincsenek hozzászólások




Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.320 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28935106 | Ebben a hónapban: 278305 | Ma: 455 | jelenleg: 4 | Statisztika